Spektakulært

Fantastisk og spektakulær opplevelse med en fantastisk flink guide som gjorde dagen... les mer

Anmeldt 13. oktober 2022
461tonee
Helt topp!

Kjempeflott Zipline opplevelse for 3 barn på 4, 13 og 15 år. 4 åringen ble supergodt ivaretatt og... les mer

Anmeldt 7. oktober 2022
126line_

Anmeldt 25. september 2021 via mobile enheter

Å klarte høyt opp i et tre, for så å kjøre zipline over elva var helt fantastisk! Hyggelig og flink guide.

Takk, KjerstiB72
Anmeldt 20. september 2021 via mobile enheter

Aktivitetene var kjempebra, men informasjonen rundt overnatting, oppmøte og betaling for eksempel var særdeles mangelfullt. Fikk ikke beskjed om at vi måtte være der litt før aktivitetene i forhold til å innlosjere oss, fikk heller ikke noe info om hvor vi skulle møte, rart at det ikke var noen til å møte oss ved overnattingsstedet. Utover det så gikk det veldig fint, var tilrettelagt så vi ordnet oss selv.

Takk, Getaway14087695552
Anmeldt 19. september 2021 via mobile enheter

Passet ypperlig til oss. Vi var 9 stk med ulike erfaringer. For noen ble det kick, mens andre likte løypa og det sosiale.

Takk, larsb_rreh2021
Anmeldt 12. september 2021 via mobile enheter

Vi hadde en super tur med perfekt balanse mellom trygt og spennende. Ingen av oss hadde sett for oss å verken bade eller hoppe fra klippe, men det ble helt selvfølgelig underveis, selv i september, og det kan absolutt anbefales. Stort pluss for en veldig hyggelig guide som var skikkelig flink med 8-åringen vår. Vi kommer tilbake!

Takk, P4476BLkristinh
Anmeldt 8. september 2021 via mobile enheter

Utrolig fin tur, med flinke guider og god organisering. Vi følte oss trygge og godt ivaretatt. Anbefales!

Takk, Olabadola90