Juving i Oppdal

Fantastikk opplevelse. Dyktige, trivelige og morsomme guider. Høydeskrekk ble utfordret og... les mer

Anmeldt i dag
102mettek
Vi tar gjerne turen igjen!

Lufting og gøyal zipline! Moro på rafting! Spennende rafting og morsom guide! En skikkelig flott... les mer

Anmeldt 3 dager siden
Escape41109466645

Anmeldt 21. mai 2023

Fantastisk guide i fantastisk natur! Sikkerheten var i fokus og vi følte oss trygge hele veien. Guiden var flink og forklare og gadde godt humør.

Dato for opplevelse: mai 2023
Takk, Astrid Klara M
Anmeldt 13. oktober 2022 via mobile enheter

Fantastisk og spektakulær opplevelse med en fantastisk flink guide som gjorde dagen perfekt!
Anbefales både for små og store!

Dato for opplevelse: oktober 2022
Takk, 461tonee
Anmeldt 7. oktober 2022

Kjempeflott Zipline opplevelse for 3 barn på 4, 13 og 15 år. 4 åringen ble supergodt ivaretatt og alle 3 hadde en super dag! Tusen takk!!

Dato for opplevelse: oktober 2022
Takk, 126line_
Anmeldt 30. september 2022 via mobile enheter

Samtlige storkoste seg. Kule instruktører og heftig opplevelse. Følte oss trygge gjennom hele turen.

Dato for opplevelse: september 2022
Takk, 988sofieb
Anmeldt 13. august 2022 via mobile enheter

Flink og dyktig guide (selv om han var svensk). Vi fikk en god innføring i rafting og det ga mersmak til å gjøre det igjen. Det var moro, ga mestring og var en fin natur opplevelse.

Dato for opplevelse: august 2022
Takk, kyrrek2022