Fartsfylt helg på Oppdal

Vi var ca. 90 stykker som dro på fartsfylt helgetur til Oppdal. Hos Opplev Oppdal raftet, juvet og... les mer

Anmeldt 4 dager siden
Hilde V
Herlig dag i elva

Guider med gode kunnskaper, de hadde tydelig kommunikasjon underveis og hadde god fokus på... les mer

Anmeldt 5 dager siden
Daniel S

1924 av 369 anmeldelser
Anmeldt 2. august 2024

Familierafting og zipline med 9-åring. Veldig gøy, og flinke guider. Det var mulighet å bade underveis på raftingturen, som gikk fint med våtdrakt i det kalde vannet. Også hopp fra klippe.

Takk, Anders W
Anmeldt 2. august 2024 via mobile enheter

Vi hadde en fantastisk rafting opplevelse med en utrolig flink og hyggelig guide🤗 Hele opplegget var helt strålende og veldig gøy. Vi anbefaler rafting med Opplev Oppdal på det varmeste.

Dato for opplevelse: august 2024
Takk, fruvib
Anmeldt 1. august 2024 via mobile enheter

Flott tur med miniflåte. Liten gruppe på tre personer med super guide. Guiden hadde god kunnskap og sikkerhet var godt ivaretatt. Turen hadde passe utfordring. Bra utstyr. Fine fasiliteter for bytte og dusj.

Dato for opplevelse: august 2024
Takk, 65tommym
Anmeldt 30. juli 2024

Veldig flott tur som fikk utfordret høydeskrekken under kontrollerte forhold. Anbefales å ta turen om du ønsker å få noen luftige svev

Takk, Curiosity52359609378
Anmeldt 30. juli 2024

Dette er en fin aktivitet for familie med tenåringer og unge voksne. Som nevnt på nettsiden bør du ikke være redd for høyder, vann eller å utfordre deg selv.

Takk, Gro B