“Fantastisk sted ”
Anmeldelse av Bakeriet Sprø

Bakeriet Sprø
Vurdert som nr. 1 av 1 Marked for spesialmat i Oppdal
Prisklasse: USD 5 - USD 10
Beskrivelse: Vi baker ferskt hver dag! Brød. Focaccia. Kanellsnurr. Smørbrød. Nykvernet kaffe. Espresso. God atmosfære. Gratis internett og masse smaksprøver!
Anmeldt 6. september 2020 via mobile enheter

Vi kom like etter åpning og da var det masse folk der allerede. Det lovet godt! Vi skulle kjøpe bare to kaffe og to kanelsnurr attåt....ble det 2 baguetter, 2 bakevarer 3 kafeer, 2 smoothier her går ikke ann å styre unna vi kommer tilbake

Dato for besøk: september 2020
2  Takk, bartosv

Anmeldt 1. august 2020 via mobile enheter

Fantastisk bakeri med ypperlig matservering av ferske bakevarer, og lokalprodusert mat. Alle som passerer Oppdal bør stoppe her!

Takk, anneckap
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Med unntak av at der kun var en person bak disken som skulle håndtere alle kundene, er dette et kjekt sted. Smakfullt bakverk og kaffe.

2  Takk, RoesslandL
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Deilige og Store boller med masse rosiner!! Hyggelige folk bak diskene! Fin køordning! Kjøpte bringebærsaft også, spennende!

Takk, kanonmormor
Anmeldt 22. juli 2020 via mobile enheter

Kjempe gode kanelsnurrer!!
Og er ett kjempe stort pluss at dem tilbyr Ikaffe melka til oatly, noe som jeg ikke har sett siden byen i Oslo.
Stopp innom her!!

Takk, audrinas2015
ginas362, General Manager på Bakeriet Sprø, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. juli 2020

Tusen tusen takk!!

Reisende som så på Bakeriet Sprø, så også på

Har du vært i Bakeriet Sprø? Del dine erfaringer!