Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spesialmat”
Anmeldelse av Smak & Behag

Smak & Behag
Vurdert som nr. 4 av 16 Restauranter i Oppdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 21. november 2018

Helt topp om du vil ha lokalmat fra Oppdal.Vi kjøpte pinnekjøtt til jul som var av ekte oppdalslam m.m

Dato for besøk: november 2018
Takk, jmv920
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

1115 av 40 anmeldelser

Anmeldt 7. november 2018

Veldig trivelige lokaler med mye spennende lokal mat og drikke, samt andre ting å kjøpe.
Innredningen var lun og trivelig, og deler av den var faktisk til salgs! Både de flotte fotografiene på veggene og saueskinnene som hang framme, var det mulig å kjøpe.
God kaffe, men noe begrenset utvalg av bakst til kaffen. Det var tomt for både det ene og det andre, men heldigvis var det mulig å kjøpe gulrotkake, som smakte nydelig. Anbefaler en tur innom men ikke for sent på dagen, for da er utvalget begrenset.

Dato for besøk: oktober 2018
    • Verdi
    • Mat
1  Takk, Randi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. juli 2018 via mobile enheter

Tom for mat 30 min før stengetid. Sa de kunne smøre noe men når vi kom tilbake etter 5 min hadde de ombestemt seg til tross for at det lå varer i disken. Mao null service og interesse. Første gang jeg gir kun en stjerne...

Dato for besøk: juli 2018
Takk, JonAeri
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Gina S, Manager på Smak & Behag, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2018

Hei!

Takk for tilbakemeldingen. Vi sender deg en melding via Tripadvisor for å finne ut av dette.

Hvis du skal forbi igjen setter vi pris på om vi får sjansen til å rette opp inntrykket!

Det er heldigvis og dessverre på en og samme tid, den første gangen vi får én stjerne.

Håper vi greier å unngå det for all fremtid.

Ha en fortsatt god sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juni 2018 via mobile enheter

Dette stedet er virkelig verdt et stopp. Har alltid første stopp her, på vei fra Trondheim til Oslo, for å kjøpe kanelboller og kaffe. Kvalitet i alle ledd, det kjennes på smaken, godt mel, godt smør osv. Det hender jeg kjøper med en gave til vertskapet også, de har så mye spenner på flasker og i esker og alt av tipp topp kvalitet.

Dato for besøk: juni 2018
1  Takk, Trude R
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. august 2017

Et svært godt utvalg av lokalprodusert mat og av nisjeprodukter. Anbefaler foccaciaen med salt og rosmarin, ble helt hekta selv om jeg prøver å unngå lyst brød :) Stort, åpent lokale med mange fine sitteplasser, lyst og trivelig. God kaffe.

Dato for besøk: august 2017
Takk, Brevdue
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smak & Behag, så også på

 

Har du vært i Smak & Behag? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.