Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Spesialiteter i ost og kjøtt”
Anmeldelse av Smak & Behag

Smak & Behag
Vurdert som nr. 4 av 15 Restauranter i Oppdal
Restaurantdetaljer
Anmeldt 1. august 2021

Deler lokale med Sprø. Har kejmepestort utvalg av oster, her kan man velge og vrake mellom alle de gode norske ostene. I tillegg kjøtt fra lokale småprodusenter. Honning er også en spesialitet. Og mye annet.

Dato for besøk: juli 2021
Takk, 286einara
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (40)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

37 av 40 anmeldelser

Anmeldt 4. juli 2021 via mobile enheter

Veldig god cheeseburger. Gulrotkaken smakte hjemmelaget og hadde rikelig med krem. Cappuccinoen var eksepsjonelt god. Kommer gjerne igjen

Dato for besøk: juni 2021
Takk, sondrebb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 29. februar 2020

Hadde hørt mye bra om dette stedet. Om det innfridde? Så til de grader! Spiste en nydelig sandwich-lunch før vi gikk på handlerunde i den fantastiske butikken. Betjeningen var veldig serviceinnstilt. En hyggelig dame lagde i stand et tapasfat til oss bestående av lokale oster, skinker og pølser. Det hele vakkert dandert på et brett av Oppdalskifer Lokalet bugner av lokal-mat og er en fryd for øye! Du finner også en mengde spesialøl her fra Gulating. Dette var en hyggelig happening på en torsdag.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, Håvard G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. august 2019 via mobile enheter

Etter en lang kjøretur er det deilig å komme til denne koselige kafeen med stor utvalg på kake, sandwich og andre søtsaker!
Priser er høye, men vi akseptere det siden det er en perfekt sted å henge i sofaen og nyte sin kaffe latte. Kanelboller er veldig å anbefale.

Dato for besøk: juli 2019
2  Takk, 461annettb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. juli 2019

Masse smakfulle produkter som oster, pølser, røkte kjøtt produkter.Saft og masse annet godt. Kjøp noe og prøv på en matrett. Spennende butikk

Dato for besøk: juni 2019
1  Takk, 812tommy
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Smak & Behag, så også på

 

Har du vært i Smak & Behag? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.