Monika P
5,0 av 5 boblerAnmeldt 24. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Mikri Poli Atlantica, OtherAtlantica Mikri Poli Crete, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 27. juli 2022
Dear MonikaP4560,

We would like to thank you very much for choosing Atlantica Mikri Poli Crete. We are more than happy to find out that you had an excellent period of holidays and that you were completely sastisfied with the quality of our food.

We will be really happy to wait for your next visit.

With Kind Regards,
Se flere hoteller i Makry-Gialos
1 098
1 098
Anmeldt 17. mai 2019

Vi var der en uke i mai 2019 og da var det våres 4 besøk ditt. Hotellet er veldig rent maten helt utrolig god og staffet veldig hyggelig. Stranden ved hotellet er en av de beste strendene vi har vært på. Vi kommer igjen.

Dato for oppholdet: mai 2019
1  Takk, Hvitanes95
Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Atlantica Mikri Poli Crete, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. mai 2019

Dear Hvitanes95,

God morgen! We would like to thank you very much for your really positive review regarding your recent stay in our hotel. Your comments of appraise regarding the quality of the food and the friendliness of our staff are an honor for us and we are thankful for them!

We will be waiting impatiently for your next visit.

Anmeldt 24. april 2019 via mobile enheter

Hotellet fremstår veldig bra. Hyggelig service fra betjeningen. Veldig imøtekommende og hjelpsomme.

Bodde her en natt i forbindelse med utforskning av Kreta på østsiden. Kom sent uten å ha booket rom, de ordnet et rom med fantastisk utsikt over sjøen!

Rommet inkluderte mat og drikke fra ankomst til avreise. Middagen var buffe som var et bredt utvalg av mat, noe begrenset drikke som var inkludert.

Baren hadde et god utvalg av lokale brands som var inkludert i prisen. Prøvde diverse, ikke forvent prima drinker i verdensklasse, men de er OK. Det er veldig hyggelig betjening her også, som på resten av hotellet.

Vil si at dette er et familiehotell som passer best for dem, og kanskje ikke like godt for oss som reiste som par.

Dato for oppholdet: april 2019
2  Takk, Y1826CMdanielh
Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Atlantica Mikri Poli Crete, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. april 2019

Dear Y1826CMdanielh,

We would like to thank you very much for taking the time to share your positive experience regarding your stay in SENTIDO Mikri Poli Atlantica. We are really happy that we managed to completely fulfill your expectations even for the short period of your overnight stay.

We will be really happy to wait for your next visit.

Anmeldt 26. april 2017

På dette hotellet er det ingenting å klage på. Maten er utrolig bra, det er godt utvalg og veldig variert. Med all inclusive går man ikke mye sulten her. Betjeningen er helt upåklagelige, de er blide og hyggelige, samt at de yter super service. Renholdet på hotellet er fantastisk, og man kommer til rent rom 6 dager i uken om man ønsker det. Det er mer enn nok solsenger, og mange bassenger. Vi var her siste uken i April, 5 av 7 dager var det super temperatur med sol og ingen skyer. To av dagene var det overkyet og litt vind.

Dato for oppholdet: april 2017
Takk, borgnogemi
Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Atlantica Mikri Poli Crete, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. april 2017

Dear Borgny B,

Thank you very much for your review here in Tripadvisor. It is always a pleasure to receive the feedback from our guests, especially when it is that good. We were really pleased to hear that you enjoyed the food in our hotel as well as the service of our staff. It is something we are really proud of.

We hope that we will have the chance to welcome you again as our valuable guest.

With best regards,

Anmeldt 21. mars 2017

Vi reiste som par med en baby på 6 mnd.

Flyplass: Lettere kaotisk. Litt stressende at man må stå lenge utenfor flyplassen før man kan sjekke inn, fordi det er for mange mennesker inne på flyplassen. Men dette kan hotellet selvfølgelig ingenting om. bare greit å vite om man reiser med charter.

Busstur: ca 2 timer. Stopper halvveis. Litt langt med småbarn, men det går akkurat:)

Rom: Vi hadde leilighet med havutsikt, stor terrasse (veldig fornøyd med denne), oppholdsrom og separat soverom. Must om man reiser med småbarn mener nå jeg. Rommene var fine og lyse. OBS! Be om babypakke ved ankomst. Den inneholder seng, stol, potte, smekker, balje. Helt perfekt!! Kun et depositum ved utleie.

Bassenger: 4 bassenger. Alle med ulik dybde for ulik alder. Vi benyttet oss mye av baby bassenget med solskjerming.

Mat: Helt toppers med eget "mama corner". Mye variert og god mat. I restauranten var også hotellet behjelpelig med å lage babymat til minsten uten salt. De kokte og moste maten for meg. jeg bare plukket eller skrev opp hva de skulle lage. Bedre service skal man lete lenge etter.

Spa: Meget bra. Fikk spørsmål om allergier og styrke på massasje. Man ble tatt seriøst og massøsen var veldig hyggelig og profesjonell.

Til slutt vil jeg bare legge til at det er bratt terreng. For de som er dårlig til bens kan det bli lettere problematisk med trappene. Jeg trillet mye med vognen rundt og man kommer seg lett rundt hvis man har rullestol.

Kveldsunderholdningen er veldig høy, så for de som legger seg tidlig kan det være greit å be om rom lengst mulig opp. Vi hadde rom i leilighetsbygg nærmest sjøen og bassengene.

Ellers er dette er topp familiehotell! Det er store områder å boltre seg på, man kan lett spise sent og legge seg ved bassenget med 18 års grense. På stranden er det rolig og fredelig.

Takk for fine familiebilder tatt av Oana og Daniel, Photohotel <3

Dato for oppholdet: juli 2016
1  Takk, SusanneTD
Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Atlantica Mikri Poli Crete, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2017

Dear SusanneTD,

We would like to express our gratitude for writing a review regarding your stay in SENTIDO Mikri Poli Atlantica. We are really happy that you enjoyed all the aspects of your stay and we are thankful for all your positive comments regarding our hotel.

Please do not hesitate to stop by my office at your next visit as I would like to thank you in person for your really kind words.

With Best Regards,

Anmeldt 11. juni 2016

På dette hotellet får du alt du trenger innenfor hotellområdet. Restauranter, bar, spa, treningssenter, lekeplass (innendørs/utendørs) og supermarket. Det ligger rett ved stranden, har et fantastisk bassengområde for barn samt et eget bassengområde kun for voksne. Det serveres frokost, lunsj og middag i en spennende og variert buffet som passer for alle. Det er en egen buffet med barnas favorittmat. I tillegg er det poolbar med lett servering av mat, drikke og is til barna tilgjengelig utenom disse tidspunktene. For barna er det live-underholdning på kveldene med forestillinger, sang og dans hvor barna kan være med på leken. Buffet-restauranten har temakvelder med spennende mat fra hele verden. På stranden tilbys det forskjellige vannaktiviteter og i bassengene tilbys det på bestemte tidspunkt aktiviteter som vannpolo eller trening med instruktør. Rommene er store og gode, med kjøleskap og aircondition. Rom med balkong anbefales. Hele hotellet er renslig og har en høy standard. De ansatte var profesjonelle og hjelpsomme.

Dette hotellet passer for barnefamilier, par eller enslige som ønsker å slappe av i rolige omgivelser. Maten var fantastisk og alle fasiliteter generelt veldig gode. Dette hotellet er verdt pengene.

Romtips: De nederste etasjene egner seg best for barnefamilier
Dato for oppholdet: august 2015
Takk, heidamth
Sentido Mikri P... C, Υπεύθυνος Σχέσεων με Πελάτες på Atlantica Mikri Poli Crete, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. juni 2016

Dear Mr/Mrs Heidamth,

We would like to seize the opportunity to thank you very much for your excellent review about Sentido Mikri Poli Crete, here in Tripadvisor. Your comments makes us really proud and even more determined for more hard work in order to maintain the same level of services, also for all our future guests. I would also like to thank you very much for your kind comments about our staff - it is indeed one of our strong advantages.

We will be looking forward to seeing you again soon.

Sentido Mikri Poli Crete