Farm O
5,0 av 5 boblerAnmeldt 30. juli 2022
Dato for oppholdet: juli 2022
Romtips: Velg terrasse eller balkong med havutsikt. Du vil ikke bli lei av utsikten!
0.8 km fra Ocean Beach Club Crete
Family apartment
1.4 km fra Ocean Beach Club Crete
Se flere hoteller i Makry-Gialos
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

I år er det 3 året vi er her. 2 år siden sist. Hotellet og området er like fint som for 2 år siden. Stranda er kanskje det beste. Langgrunt med lite bølger. God temperatur og fantastisk sand. Ikke en eneste sten, skjell eller noe vondt å tråkke på. Perfekt for barnefamilier. Bassengene er rene og fine. Nok solsenger til alle. Her trenge man ikke stå opp alt for tidlig å reservere seng. Maten er god og variert. Hyggelige folk som jobber her. Litt mer slitt er det siden sist vi var her men fortsatt høy standar. For dersom ønsker fest og fyll er ikke dette stedet for dere. Her er det barnefamilier og par som kommer for å kose seg med sol, bad og god vennlig stemning. Rommene er lyse og trivelige . Rommene vaskes vær dag. Rent og pent ! Anbefaler dette stedet på det sterkeste. God sommer!

Dato for oppholdet: juli 2019
1  Takk, toreb416
Anmeldt 5. oktober 2018

Vi bodde her i høstferien og hadde en fantastisk opplevelse. Fint hotell, bra standard og god beliggenhet rett ved stranden.
Vi hadde en club house suite for opptil 5 personer. Vi var 3 personer, men det ville nok vært trangt med 5 personer der. Fine rom og gode senger. Fantastisk havutsikt! Minus for lite TV kanaler og ingen norske eller skandinaviske nyhets- eller barnekanaler. Det hadde jeg kanskje forventet av et hotell i denne kategorien. Når det er sagt, så ser man lite TV på ferie.
Vi hadde All Inclusice denne gangen og angrer ikke. Det var nydelig. Hotellet har veldig bra mat og god variasjon.
De ansatte er også særdeles hyggelig og serviceminded. Gutta gikk og hentet seg drinker både titt og ofte i baren.
flott hotell og kommer gjerne tilbake

Romtips: Rolig og barnevennlig
Dato for oppholdet: oktober 2018
Takk, elisabethgavin
Anmeldt 2. august 2018 via mobile enheter

Tilbrakte to uker her i juli 18. Fantastisk beliggenhet, flott bassengområde og en flott strand. Rolig omgivelser og med mulighet til å bruke fasilitetene på nabohotellet Sunwing er positivt.

Innbyr til en avslappende ferie. Betjeningen var overraskende hyggelige og serviceinnstilte. Ikke det billigste hotellet, men mat og drikke på restaurantene både på hotellområdet og utenfor er relativt billig.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, trulsa664
Anmeldt 25. juli 2018 via mobile enheter

I 2017 var vi på Ocean Beach Club på Kypros og ble overveldet. Det var en fantastisk opplevelse og vi kjøpte Vings OBC-konsept til gangs.

Konseptet går ut på å ta en vanlig barnefokusert chartermaskin og gjøre den litt mer luksuriøs ved å freshe opp rom, redusere antall gjester slik at det ikke blir så trangt og støyete, samt tilby litt bedre mat. Merkelappen er tilgjengelig familieluksus. På Kypros funket det, derfor ville vi prøve det samme på Kreta og ble svært skuffet.

Deler av hotellet er helt OK, men ikke nevneverdig bedre enn det mer ordinære Sunwing-hotellet. Korridorene var trange og slitte og førsteinntrykket på vei til rommet var nedslående.

Rommene er enkle og mangler skapplass. Sengene er dog utrolig behagelige. Renholdet hver dag er upåklagelig og det er alltid en fryd å komme opp på rommet etter en dag på stranden/ved bassenget. Airconditionanlegget holder ikke mål og det er for varmt om natten.

Det er uten tvil roligere og bedre plass enn på Sunwing, men bassengområdet og bassenget bærer allikevel preg av å være for lite i forhold til antall gjester. Det er også slitt og litt møkkete. Vi opplevde mangelfull opprydding av kopper, tallerkner osv. Det burde også spyles og vaskes HVER dag slik at området fremstår som mer innbydende.

Treningsrommet er rent, velutstyrt og flott. Det tilbys håndklær og friskt vann. Dette er et flott pluss.

Stranden er en av de flotteste vi har vært på. Romslig og ren med fantastisk vann. Hvis strandkvalitet veier tungt, kan dette stedet virkelig anbefales.

Makrigialos er langt unna flyplassen (ca. 2,5 timer) og svært liten. Det er ingenting å gjøre i området. Du blir veldig låst til hotellet.

All-inclusive konseptet er nesten et must siden byen er så liten og utvalget av spisesteder er svært begrenset. Maten er OK men lunsjbuffeten er lite variert. Det samme gjelder dessertbordet til lunsj og middag. Kvalitet på øl, vin og drinker er under pari.

Snackstilbydet på ettermiddagen/kveld er svakt for et kostbart all-inclusive alternativ. Det går i frukt, sandwich, pølser og burgere. Det burde vært tilbudt nøtter, chips og lettere småtygg slik at det ikke blir en «mellommiddag»

Personalet skal jevnt over ha skryt for å være oppmerksomme, smilende og hyggelige til tross for at de er overarbeidet. Det burde vært to folk i baren. Det blir ofte lang ventetid.

Alt i alt funker det, men vi opplevde ikke den luksusen som konseptet selges inn med. For at det skal innfris må det en betydelig oppussing til. Det er for dyrt i forhold til standard.

Skal du på en ferie av denne typen bør du for guds skyld dra til OBC på Kypros.

Dato for oppholdet: juli 2018
1  Takk, AllrounderFred
Anmeldt 2. juli 2018

Ocean Beach Club selges inn som et designhotell med avslappet atmosfære, noe det ikke er. Hotellet er pusset opp og ser helt ok ut, ikke noe mer enn det. Dette er et all-inclusive familieresort, så noe avslappet atmosfære for par på tur er det ikke. Plasseringen av hotellet er veldig bra, rett ved en flott sandstrand med rent og klart vann. Men, med over 2 timer busstransport fra flyplassen blir turen lang dør-til-dør. Byen Makrigialos er ikke mye å skryte av, det finnes 2-3 restauranter med ok kvalitet og et par turistbutikker. Reiser man hit er det all-inclusive på hotellet som gjelder. Vi hadde compact suite med delt basseng, noe det ikke var behov for å ha. Det var for varmt å ligge ved bassenget og solen gikk kl. 14 ved vårt rom. Godt utbredt Wifi som også fungerte på stranden. Godt utstyrt treningsrom. Flere felles bassengområder, men ingen basseng for voksne (svømming). Et overpriset familiehotell med litt dårlig og kjedelig beliggenhet.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, eslu78