“Feriens beste restaurant opplevelse!”
Anmeldelse av Gusto

Gusto
Vurdert som nr. 2 av 35 Restauranter i Makry-Gialos
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 14. juni 2019

Hit måtte vi gå to ganger i løpet av ferien! Utrolig hyggelig personale, flott beliggenhet, og veldig god mat. Vi spiste både pizza, pasta og fisk - alt var veldi godt. Anbefales!

Dato for besøk: juni 2019
Takk, linnisabel2018
Nikolaos T, Owner på Gusto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juni 2019

Dear linnisabel,

Thank you so much for taking your time to review our restaurant and your kind words, we are very happy that you have enjoyed your dinners in our restaurant.

Anmeldt 2. august 2018

God mat, på linje med flere restauranter i området. Det som virkelig trakk opp var hyggelig service i ypperlig omgivelser.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, trulsa664
Nikolaos T, Owner på Gusto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. august 2018

Dear Truls,

Thank you very much for your kind review and taking your time to leave us a reply. We are happy you have enjoyed your dinner at ours.

Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her med 2 familier, 9 personer.

Alle var fornøyd med maten! Servicen var på topp!

Barnevennlig. Godt utvalg! Fantastisk beliggenhet!

(Anbefaler spesielt den greske tradisjons-retten med lam og grillet calamaris - det var fantastisk godt)

Anbefales!

Dato for besøk: juli 2018
1  Takk, benjaminr868
Nikolaos T, Owner på Gusto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. august 2018

Dear Benjamin,

Thank you very much for taking your time and leaving us such a kind review. We are very happy that you have enjoyed your dinner at our restaurant.

Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Vært på de Greske øyer og Kreta mange ganger men dette er kanskje den restauranten med best mat ! Ikke den største menyen men det de har er helt nydelig ! Her får du velsmakende retter med bl.a nydelig salat ( ikke de ihjelkokte grønnsakene) mør og riktig stekt biff !! Samt gode lokale retter ! Dette er også første restauranten jeg kan bestille meg husets hvite eller røde vin i karaffel og nyte den !! Uten å betale norske priser, dette må prøves !!! Restauranten ligger idyllisk til helt nede ved vannkanten med raske og hyggelige servitører som sørger for at restaurantbesøket blir perfekt ! Takk til Gusto !

Dato for besøk: mai 2018
Takk, JanTonnyPettersen
Nikolaos T, Owner på Gusto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. mai 2018

Dear Jan,

Thank you very much for your kind review. Thank you. It was great pleasure to welcome you over and over again in our restaurant. We are happy you have enjoyed your meals.

Yours,

Gusto

Anmeldt 12. mai 2018 via mobile enheter

Restauranten ligger helt ned ved vannet. Utrolig fin beliggenhet! Det er mulighet å sitte både ute og inne. Hyggelige serviceinnstilte servitører. Vi spiste forskjellig mat og alt smakte godt, og det var rikelige porsjoner. Brødet vi fikk før maten var varmt👍🏼. Huset hvitvin er veldig bra og anbefales.Beste restauranten vi har spist på her i Makrigialos👌🏼

Dato for besøk: mai 2018
1  Takk, ingerhege
Nikolaos T, Owner på Gusto, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. mai 2018

Thank you very much for your kind review. Thank you. We are happy you have enjoyed your dinners in our restaurant.

Gsuto

Reisende som så på Gusto, så også på

Makry-Gialos, Lasithi Prefecture

Har du vært i Gusto? Del dine erfaringer!