Spiste feriens absolutt beste måltid på Gusto - en gresk restaurant med koselig atmosfære helt i vannkanten.
4–8 av 416 anmeldelser
Ble møtt av en stiv og ikke så veldig god velkomst. Ble først fortalt alt de ikke hadde. Beliggenheten er fin, men det var alt. Sønnen min fikk en brent hamburger med pommesfrites og jeg lammekjøtt som var helt ok. Hele opplevelsen var dårlig grunnet man følte man var til bry av en småfrekk kelner. Aldri igjen
Hi , thanks for your review, I don't understand what is wrong that the waiter told you what is not in the menu card, we don't have every day everything because it's everything fresh, and second I don't know if you have seen the waiter outside is all alone at the moment because we are short of staff, im sorry you didn't see this
I kveld spiste vi reker fra grillen og pasta med sjømat. Nydelig sammen med husets tørre hvitvin servert i kald kjøler.
Dette er vårt 4 besøk på Gusto på denne turen. Tidligere har vi spist lammekoteletter lammeskank og kylling. Alt veldig bra.
Vi føler oss hjemme og velkomne her og kommer snart igjen.
Veldig god mat og flott service! Kan anbefales på det sterkeste! Flott beliggenhet og generelt en super opplevelse.
Veldig god mat og fin service. Spagetti al mare var veldig bra! God pizza til barna. Eneste å utsette noe på var rødvinen som var litt for varm.