“Svindlet og dårlig service.”
Anmeldelse av Pub Shamrock

Pub Shamrock
Vurdert som nr. 14 av 16 Restauranter i Albena
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 7. september 2022

Ble svindlet for dobbel pris på mat og drikke.
Ble oversett av servitør som virket rimelig lei av jobben sin.

Dato for besøk: september 2022
1  Takk, sondrek176

Anmeldt 6. september 2022 via mobile enheter

Maten var god.
Men skitten restaurant, sur servitør som i tillegg stjal penger av oss. Han sa det ble 70 leva for 1 øl og en drink.
Toalett var skittent. Ikke dra hit!

Dato for besøk: september 2022
Takk, Marianne H
Anmeldt 22. juli 2019 via mobile enheter

Huff og huff.. maten er god! Men der stopper det. toalettet er helt grusomt... bestikket og bordene er skittne. Servitørene er ikke hygieniske heller, tørker sin egen svette mens de serverer vår mat. Ekkelt.
En rett var iskald, den andre kom 25 min før de andre. Ingen grønnsaker til kyllingspydet. Kommer ikke tilbake

1  Takk, V6157EQjuliep
Anmeldt 14. juli 2019 via mobile enheter

Hyggelig betjening og veldig god bulgarsk mat. Kjempe godt. Trampoline og leker til barna. Prøv kylling sach 👍

Takk, monicatD5940DU
Anmeldt 9. juli 2019 via mobile enheter

Vi var en familie på 6 som spiste middag. Vi hadde følgende retter:
(Dobbel) biffburger med pommes frites -seig pomfritt og tørr karbonade. Den beste av det som ble bestilt, men anbefales allikevel ikke.
Svinekotelett med pommes frites - Kald og tørr, revet fetaost på pommes frites. Kan ikke anbefales.
Kavarma med svin - smakløs gryte. Definitivt den dårligste gryten i Albena. Kjøttet var seigt og tørt. Retten står som melkefritt, men hadde allikevel smeltet ost på toppen. Altså ikke melkefri. Det er for dårlig. En hadde ris som tillegg (helt Ok), en som hadde pommes frites (seig).
Kavarma med biffkjøtt. Smakløs gryte, men kjøttet var Ok. Risen til denne var Ok.
Barnepizza - deigete bunn. Smakte ikke godt, og ble ikke spist.
Det var fuglereir i taket, og svalene fløy kontinuerlig rundt oss.
Saltbøssen hadde dyr i seg. (Se vedlagte bilde).
Det var trubadur/live musikk, og vi valgte å gå når denne startet for å slippe å høre på «katten som ble plaget».
Totalt kom måltidet på ca 185 LEV for oss 6 inkl drikke.
De har også stor tro på sine kokker ref vedlagt bilde, og vi kan ikke si oss enig...

1  Takk, minsiner

Reisende som så på Pub Shamrock, så også på

Albena, Dobrich Province
Albena, Dobrich Province

Har du vært i Pub Shamrock? Del dine erfaringer!