Til å være et rimelig all inclusive hotell, er vi ganske fornøyd.
- Mat og drikke utover hele dagen. Du trenger ikke gå å være sulten! Restauranten og snackbaren serverer god og variert mat. Rellativt rent i restauranten, men fatene kunne med fordel blitt vasket litt bedre. Da det er mye lyd i restauranten, er det en utendørs del hvor en får mer matro. Is-tilgangen er kun under lunsj og middag, og da må barna inn i restauranten å hente den. Personalet kunne med fordel smilt litt, det hadde gjort opplevelsen noe bedre.
- Bassengområdet er stort, med mange solsenger. En fordel at en ikke kan reservere solsenger før 06.30. Bassenget blir renset hver morgen, så det er relativt rent. Kan ikke forvente annet med solkremsmurte kropper i vannet. Bassenget er ikke så stort, men plass nok til avkjøling og lek. To barnebasseng i tilknytning til hovedbassenget.
Solsengene og bakken rundt bassenget kunne med fordel vært spylt daglig.
- Underholdningen er varierende. Trivelige ungdommer som har sommerjobb. Det byttes ukentlig (?). Fast dans ved bassenget som alle lærer seg og er med på etterhvert (pata-pata), gjør noe med stemningen. Ellers er det vannpolo, dart, maling på lekerommet etc. Jeg tror det er opp til ungdommenes fantasi hvilken underholdning de lager. Siste dagen vår var det bytte av underholdningsteam. Da ble det for første gang barnedisco, som ble veldig godt mottatt.
- Vi bodde på familierom. To rom med bad og...Til å være et rimelig all inclusive hotell, er vi ganske fornøyd.
Solsengene og bakken rundt bassenget kunne med fordel vært spylt daglig.
- Vi bodde på familierom. To rom med bad og veranda. Da vi kom så rommet rent og trivelig ut, men underveis i uka ble det dårligere hygienisk. Det virker som om gulvene ikke ble hverken kostet eller vasket. Vi vasket over gulvet selv da det ble for mye sand og hår. Stor og god dusj. Håndklær kan byttes hver dag om ønskelig. Nytt sengetøy halvveis i uka. Sovesofaen kunne med fordel vært litt bedre, både oppredd og selve sofaen. Dobbeltsengen var stor, men hard. TV på begge rommene, kjøleskap og masse av skapplass.
- Kort vei til stranden og strandpromenaden. Ren og fin sandstrand. Sjøen er deilig å bade i, bare en kommer seg over sjøgresset som ligger nærmest stranden. Å leie en solseng koster 9 leva, men det går fint an å ligge på håndkle i sanda også. På kveldstid yrer strandpromenaden av liv. Her er det karuseller, berg og dalbaner, hårfletting, fiske-spa, barer og restauranter. Noe for enhver.
Kort sagt:
+ maten
+ stranden
+ underholdning
+/- basseng og bassengområdet
- hygiene
- ansattes humør (ikke alle selvsagt)Mer
Vis mindre