øyvind andre j
1.4 km fra Baikal Hotel
0.6 km fra Baikal Hotel
Se flere hoteller i Sunny Beach
Anmeldt 21. juli 2019

Helt greit trestjerners hotell. Høy musikk rundt bassengområdet. Utvalget av mat var litt skuffende, få alternativer til de som ikke spiser kjøtt. Vaskepersonalet gjør en grei jobb, men ofte står de inne på rommet før du rekker å svare på bankingen på døren.

Dato for oppholdet: juli 2019
Takk, Ine L
Anmeldt 23. juli 2018 via mobile enheter

Vi var to jenter på 18 og 22 år som reiste.

Rommene:
Vi var på dette hotellet 1 uke! Alle rommene på dette hotellet ble renovert i 2017, så rommene var flotte og nye. Minus at hotellrommene mangler Safe! Hvis man skulle bruke safe, så var denne i resepsjonen, noe som var veldig upraktisk!

Mat:
Var helt ok mat. Ikke mye variasjon i bufferen, men du fant stort sett noe for en hver smak. Når det gjelder bordplass, er det ikke plass til alle gjestene på hotellet. Så hvis du ikke kommer til «riktig» tidspunkt, kan du ende med å stå å vente på bord i 15 min. Og da er det førstemann til mølla.

Frokosten åpner 0730, men man bør komme senest 0830, for å sikre deg bord uten å måtte stå i kø. Siste dagen vi skulle spise frokost der kom vi klokka 09 ca, da måtte vi vente en stund før vi fikk kapra et bord.

Det var til flere anledninger vanskelig å vite hva man spiste. Det har veldig dårlig skiltet ved de ulike matrettene, så man måtte besten bare prøve og se.
Er det samme og si til lunsj og middag.

Personalet:
Personalet var hyggelig. Fikk stort sett den hjelpen vi trengte.

Poolbar:
Var veldig hyggelig de som jobbet i baren ved bassenget på kveldene. Lager gode drinker.

Solsenger:
Tok ett par dager før vi skjønte hvorfor vi aldri fikk til å få tak i solsenger på morgningene. Det viste seg at gjestene reserverte kvelden før. Da vi også gjorde dette fikk vi tak i seng. De siste dagene av oppholdet vårt hadde hotellet fått mye klager på hvordan systemet på solsengene var. Da tok endelig hotellet tak, og fjernet alle håndklær som reserverte solsenger før bassenget åpnet. Slik at alle hadde lik mulighet for å få seng.

Vannaktiviteter på hotellet:
Rundt kl 16 er det en slags vannhåndball i basseget som burde ha blitt utført annerledes. Bassengområdet er ikke veldig stort, så de fleste solsengene ligger på bassengkanten. Den ballen de spiller med er ganske liten og nettet på målet har store hull. Så uansett om de som spiller hiver ballen i mål eller ei, så treffer ballen ting bak. Jeg og søsteren min fikk ballen på oss flere ganger. Det var ikke noe godt. Mange sine drikker ble sølt ut og denne gangen ble ballen kastet på et bord med masse drikke som havnet over oss. Da jeg klaget til personalet ble ingenting gjort. Vi og alle tingene våre var da fulle av cola og øl. Det var lite hyggelig.

Vi har veldig skuffet over vannet i havet. Det var mange små «tusenbein» som svømte rundt i vannet og satte seg på deg før den stakk deg. Var veldig ubehagelig. Så vi badet to gnager i havet på den uka vi var der.

Skal man ta ut penger bør man gjøre dette med «Crown Change» som er slags minibanker som er rundt overalt. Det er det tryggeste alternativet,

1  Takk, Helene2310
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Eneste BAIKAL skal få score for er at selv den fysiske bygningen er fin og tildels ren. Og området ser ok ut. Betjeningen i resepsjonen og disse animatørene er ok, ellers syns jeg store deler av betjeningen ellers er sure og sinte. Drittlei.

At maten er «dårlig» var forventet , bruker ikke å være super på all inclusive , men har da virkelig opplevd bra mat der også. Her så man at ting var gjenbrukt og tildels smakte det på noe. Stod under varmelamper og i varmbad uten varme mao forderver fort. De røkker tallerken ut av hendene på en mens man spiser for de vil få ryddet opp og de slukker lyset akkurat når klokka er på stenging , men når man har lett etter plass i 30-35min på hvert måltid så må man jo få lov å spise.
Ene ungen ble matforgiftet ganske fort etter ankomst så da ble det sykehus og hotellrommet i noen dager.
Så ble ikke så mye mer mat på oss på hotellet da legen anbefalte oss å spise andre plasser.

Veldig synd man da ikke kan bruke bassenget når man har flere barn og gjerne sku ønske at folk ikke reserverte solsengen sine om «natta» uten at betjeningen gjorde noe. Vært oppe hver dag rundt 07 å da er alt fullt.
Dette er også fordi det er kanskje 50 solsenger på ett hotell som sikkert rommer iallefall 3-4 x det med mennesker. Utrolig dårlig og har vel aldri hatt en sånn sjokk opplevelse med at dette er noe ving kaller sitt hotell i sitt sortiment uansett stjerne. Bryr meg ikke om å være med bassenget foruten avreise dagen eller hvis ungene har veldig lyst, men er greit å ikke ha ett tonn med sand hjem dagen man drar.

Internett funker ei, de sier de har ett problem, men dog ikke pengene igjen for kjøpt Internett til 3 stk. Som jeg kjøpte på stedet.

Rommene er ok bra, ok rengjøring , men ingen lakenbytte ila uka. Kun håndduker. De rister opp og setter inn dopapir hvis de husker det😂

Stranda er fin i Bulgaria , spist endel god mat utenfor hotellet og mye hyggelig folk ellers. Barnvennlig. Trur man kan få en fin ferie bare man styrer unna dette hotellet.

Takk, ElisabethS1007
Anmeldt 11. juli 2018 via mobile enheter

For liten matsal til antall gjester! Maten var ensformig og veldig likt til lunsj og middag. Ble kjapt lei alt som hadde med måltidene å gjøre! Drikkevarer utover øl, vin og mineralvann var ikke mulig før etter at bassengbaren startet med betaling for drikkevarer etter kl 1800! For liten plass og antall solsenger rundt bassenget!
Rommene var fine, men det vi hadde var lite. Rengjøringen var så som så...
Kan ikke anbefale dette hotellet.

Dato for oppholdet: juni 2018
Takk, Hege T
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Vi var her sommeren 2016, da var hotellet ganske slitt og skittent. Nå i 2018 så er hotellrommene pusset opp, og renholdet i fellesarealene var blitt betraktelig bedre.

Det er dessverre alt for få solsenger, og de beste sengene blir okkupert av håndkle mafiaen i løpet av natten.

Maten er ikke veldig vestlig, så ikke forvent å få tradisjonelle vest europeiske matretter her.

Betjeningen er stort sett hyggelige, men enkelte er ikke like flinke til å snakke engelsk.

Du får det du betaler for, og du betaler som regel ganske lite.

1  Takk, Sunshine786584