Irriterte kelnere, vanskelig å få bestilt. Maten var ok, men noe rått kjøtt på steiken. Burgeren va god
10–14 av 405 anmeldelser
Vi var 20 stk i familien som ønsket et penere sted å spise i anledning en 80 års dag. Vi ble meget positivt overrasket av service, lokaler og atmosfæren. Vi fikk velge hvilket bord vi skulle sitte på (på forhånd) og alt som ble avtalt ble fulgt opp. Da vi ankom møtte 2 servitører oss og tok raskt bestilling av drikke. Dette var et fantastisk sted å spise, uansett anledning. Det eneste som gjør at det ikke blir full score var at halvparten av familien var ferdig å spise når den andre halvparten fikk maten sin. Maten var helt nydelig og verdt å vente på.
Anbefales på det sterkeste, definitivt det beste stedet vi har spist på her i Sunny, og det etter 5 turer.
Flott restaurant, tiltalende og stilfult. Flott meny, gode smaker.
De har endog litt å jobbe med, av ca 10 servitører var det 2 som så ut til å trives. 2 av 10 smiler og er hyggelige.
Maten er ikke tilstrekkelig varm, det leste jeg også fra andre anmeldelser før vi kom.
Vår servitør startet bra, tik umiddelbart drikkebestillig før vi fikk meny. Men når maten var servert så vi ikke mer til ham.
Satt med tomme glass og håpet på noe oppmerksomhet.
Det fikk vi ikke uten eget initiativ.
Uansett, en av våre bedre restaurant besøk på denne turen.
Lav score, men du kan trygt gå her.
Jeg er nok litt krevende.
Kjempe god mat og bra priser :)
Drinkene er kjempe gode og pent pyntet .
Rent og pent med hyggelig personale 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻🌞
Litt varmt der så vi besøkte stedet på kveldstid .