Har kanskje undervurdert Bulgaria tidligere. Tiara Beach var et hotell med meget godt renhold både på rommet (tusen takk Roza), i fellesarealer og ved bassengene. Sengene var supergode og ventilasjonen akkurat passe. Vi hadde rom ut mot bakgården, men vi slapp direkte sol på vinduene og fikk kattungegløtt i stedet for havgløtt. Maten var spennende og så godt variert at vi kunne vært der mye lengre. Og tenk at lokal Tropiconero mørk rom kunne smake bedre i Cuba Libre enn karibisk rom! Litt som å banne i kjerka, men den ble en favoritt. Vi måtte ut av rommet kl 12 den dagen vi reiste og ble hentet 21, men det var ikke noe problem da vi fikk låne et rom til dusj og skift etter bading og all inclusive gjaldt til vi dro. Altså, for en service! Veldig lite å trekke for annet enn litt dårlige kunnskaper hos enkelte i resepsjonen tidligere i uka og en badevakt som var inkonsekvent og tok min unge datter for noe alle gjorde, så hun skjønte ikke hvorfor hun ble tatt for det. Det ødela en hel dag av ferien hennes. Badevakten ved skliene var helt herlig og konsekvent og ga high five til barna. Animasjonsteamet var morsomme, hyggelige, inkluderende og meget flinke. Høydepunktene for de større barna var danseaften og game showet. Og game rom var gøy til tross for utslitte spill og manglende tilbehør. Også fikk vi også låne bordtennisrackets og ball i resepsjonen, så aldri et kjedelig øyeblikk.