Fin spa

Fantastisk opplevelse! Personalet var utrolig imøtekommende og hyggelige. Spaet var rent og... les mer

Anmeldt 4 uker siden
Gunde T
God service

Servicen var god. Me gjekk for gold package, heile familien var fornøgde. Behagelig betjening. Erma... les mer

Anmeldt 25. juli 2024
Hilde H

Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Sunny Beach
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldt 1. august 2022

Vi var 5 jenter fra Norge som benyttet vår første dag i Sunny Beach med spa. Vi alle tok 60 minutters sølv-pakken med hammam peeling, foam mass og avsluttet med face mask. De 60 minuttene gikk veldig fort! Huden ble silkemyk og kroppen helt avslappet, anbefales virkelig, veldig mye for pengene! Neste gang kommer jeg til å ta gull-pakken med 100 minutter! Alle som jobbet der var hyggelige, gjestfrie og ikke minst dyktige. To av oss jentene tok også manikyr, pedikyr og nail extensions. De andre skulle egentlig ha det de og, men det ville tatt veldig lang tid om alle skulle ha det. Et lite tips er å ha spa en dag for seg selv og spesielt nail extensions en annen dag for seg selv. Fire av neglene mine datt av etter 2-3 dager, men jeg kom innom og fikk fikset de igjen gratis. De holdt seg på alle sammen etter det:)

Dato for opplevelse: juli 2022
Takk, 975siljeh
Anmeldt 15. juli 2021 via mobile enheter

Vi var 5 norske jenter, alle vi hadde 100 minutters pakken. Det var veldig avslappende og damene som jobber flink og hyggelig. Eieren var veldig utadvendt og hyggelig, hjalp oss med det vi trengte. Anbefales å dra på spaet!

Dato for opplevelse: juli 2021
Takk, malikaamiri
Anmeldt 12. august 2019

Flott plass som annbefales. Meget hyggelig betjening som virkelig tok seg tid til oss. Proff behandling

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, Einar B
Anmeldt 8. august 2019

To herlige timer med skrubb, skummassasje, ansiktsmaske og oljemassasje utført av dyktige og hyggelige ansatte. Kommer garantert tilbake neste gang vi er her 🙂

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, gurobs3
Anmeldt 31. juli 2019

Valgte en 2 timers spabehandling.
Var utrolig godt og flinke og hyggelige folk som jobbet der.
Kommer gladelig tilbake😊
Rent og pent