“Matforgifta”

Black Pearl of Golden Sands
Vurdert som nr. 38 av 44 Restauranter i Golden Sands
Anmeldt 17. juli 2022

Vi var 3 stk som spiste der igår. Alle utenom en ble matforgifta og liggi i hele natt med oppkast og mageproblemer. Maten smakte helt ok, men en dyr resturant. Anbefaler ikke!

1  Takk, 720rebekkas

Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Nydelig restaurant - men maten var skuffende. Dyrt var det også. Tenkte kanskje det var tilbehør med biffen siden den var så dyr, men måtte bestille tilbehør i tillegg. Siden prisen var så høy, forventet vi en nydelig middag, men det var det ikke. Bestilte ekstra godt stekt biff - men den var blodig og hadde en merkelig smak.
Fin utsikt hvis man setter seg ved en "vindusplass". Di ansatte var som di fleste i Bulgaria, lite pratsomme og mangel på smil.

Takk, Malin M
Anmeldt 28. august 2018

Spesiell innredet plass, artig å spise på en slik plass.
Maten må bestilles med tilbehøret som tillegg. Kun 2 retter på barnemenyen (fiskepinner og kyllingnuggets). Voksnes spiste pepperbiff. God mat, men var den dyreste plassen og spise på. Servicen var grei

1  Takk, Line O
Anmeldt 13. august 2018 via mobile enheter

Maten var god, men det var veldig små porsjoner. Og det var veldig overpriset. Vi hadde en veldig hyggelig servitør her, men mens vi satt å spiste dessert om en annen servitør bort til å å ha oss om å betale sånn at han kunne gå fra jobb.

Takk, carinamaarud
Anmeldt 12. september 2017 via mobile enheter

Ekstrem snæver meny, vi bestilte bare drikke da vi var innom. Positivt at vi fikk ei bøtte med isbiter til. Desidert blandt de dyreste restaurantene i Golden Sands, og når utvalget er så lite er det ikke verdt å ta turen innom.

Dato for besøk: september 2017
Takk, rolfarneh2017

Reisende som så på Black Pearl of Golden Sands, så også på

Golden Sands, Varna

Har du vært i Black Pearl of Golden Sands? Del dine erfaringer!