Dette er et all inclusive hotell.
Rommene er kjempe fine og sengene er gode. Rommene blir rengjort hver dag og da lager gjerne de som vasker artige kreasjoner med sengetøyet.
Betjeningen er veldig høflig og hjelpsomme.
Maten her er variert og god.
Det er forskjellige tema på maten hver kveld, spennede og varierte bufeer.
Di har egen strand der du kan begynne deg av strandbaren, (savner litt servitører som kan komme til solsengen slik at man slipper å trø over glovarm sand til baren om man vil ha seg noe å drikke.
Men det er rent og pent.
Jeg tror dette egner seg bedre for familier med små og mellomstore barn, en for parr.
Vi savnet iallefall en plass vi kunne nyte en drink uten at det var barn overalt, for hotellet har mange barer og mange plasser man kan sette seg men her er barna med di voksne overalt og det er ikke like fristende å ta seg en drik men kjæresten til støyen av trøtte slitne barn eller rundt barn generelt. Føler ikke at alkohol og barn passer så godt sammen.
Vi prøvde også ala carte restauranten som serverer bulgarske retter. Riktig god mat.
Det er animasjonsteam som underholder barna hele dagen og et godt stykke ut på kvelden.
Du har egen spa avdeling men vi valgte å dra inn til varna for spa da det er veldig dyrt på hotellet i forhold til inne i varna. Her koster 50 minutter ca 60 bgl mens i varna fikk vi 60 minutter nydelig massasje for 35bgl.
Alt i alt har vi virkelig kost oss på dette hotellet. Kan anbefales.