Fant en billigtur til Erma og var litt skeptisk til den lave prisen vs. kvalitet. Ble positivt overrasket! Bestillte 2-roms med utsikt mot havet. Innsjekk 14.00 så måtte vente for å få rom. En av de ansatte syntes nok synd på oss så han fikset oss faktisk rom før tiden. Fikk rom i 6-etasjersbygningen som virket nyoppusset, stort bad og stor veranda. Wifi funket kun på veranda. Renholdet ved ankomst var ikke noe å skryte av, masse sand på gulvet og sluket var tett fra gjestene før oss. Tømte etterhvert sluket selv (ble ikke renset mens vi var der) og gulvene ble etterhvert renere og renere. Renholderne startet dagen nokså tidlig, innom hver dag. 08.15 skulle gangene støvsuges (også søndag). Erma 1000 (nærbutikk) solgte drikke og andre nødvendigheter. Bra frokost. Lunsj og bar (muligens høyere prisnivå enn resten av byen?) Sjekket ikke ut middagstilbud på hotellet. Hotellet har bra plassering i forhold til strand (36 lv x 5 = 180 kr for 2 personer å ligge på stranda pr. dag) og byliv. Mange spisesteder i nærheten, billig mat og drikke. Bargaten ligger like ved (ingen støy til hotellet) og strand og salgsboder ligger på andre siden av en lite traffikert vei (men med en trapp ned fra hotellet). Ta turen og sjekk ut hotellet selv! Mer
- Svømmebasseng
- Strand