Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Absolutely Superb!!!”

Beste priser for
Innsjekking dd/mm/åååå Utsjekking dd/mm/åååå
Prisene er for 1 rom, 2 voksne
Vis priser
Sammenlign beste priser fra populære reisesteder
og 6 sider til!
Spring Creek Mountain Cafe and Cottages
Fortreffelighetsbevis
Anmeldt 19 oktober 2017 via mobile enheter
Google-oversetting

Opphold: oktober 2017, reiste som et par
Takk, ShonaBill
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (149)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

4852 av 149 anmeldelser

Anmeldt 17 oktober 2017
Google-oversetting

Romtips: All 3 cottages share the same views
Se flere romtips
  • Opphold: september 2017, reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
Takk, SLS133
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7 oktober 2017
Google-oversetting

  • Opphold: oktober 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
Takk, jmf501
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29 september 2017
Google-oversetting

  • Opphold: september 2017, reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
Takk, 51chez
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
cambanoora, Owner på Spring Creek Mountain Cafe and Cottages, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 oktober 2017
Google-oversetting

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13 august 2017
Google-oversetting

  • Opphold: august 2017, reiste som et par
    • Verdi
    • Sted
    • Service
Takk, James M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Hoteller du kanskje også vil like ...
Vurder også disse overnattingsmulighetene i eller i nærheten av Killarney
37,8 km unna
Abbey of the Roses
Abbey of the Roses
Nr. 3 av 13 i Warwick
139 anmeldelser
37,4 km unna
Comfort Inn Warwick
Comfort Inn Warwick
Nr. 4 av 13 i Warwick
75 anmeldelser
38,8 km unna
The Bunyip Scenic Rim Resort
Vis priser
Vis priser
Vis priser
37,4 km unna
53 on Victoria
53 on Victoria
Nr. 2 av 13 i Warwick
184 anmeldelser
12,1 km unna
Killarney View Cabins and Caravan Park
20,9 km unna
Spicers Peak Lodge
Spicers Peak Lodge
Nr. 1 av 3 i Maryvale
537 anmeldelser
Vis priser
Vis priser
Vis priser

Har du vært i Spring Creek Mountain Cafe and Cottages? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Tilleggsinformasjon om Spring Creek Mountain Cafe and Cottages

Adresse: 1503 Spring Creek Rd, Killarney, Queensland 4373, Australia
Telefonnummer:
Beliggenhet: Australia > Queensland > Killarney
Fasiliteter:
Gratis frokost Gratis parkering Tekjøkken Restaurant Rullestoltilgang
Hotellstil:
Nr. 1 av 1 hoteller i Killarney
Prisnivå: kr 1 385 - kr 2 314 (Basert på gjennomsnittspriser for et standardrom)
Hotellklasse:4 stjerne — Spring Creek Mountain Cafe and Cottages 4*
Antall rom: 3
Alternativer for reservasjon:
TripAdvisor er stolt av å være partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia, Agoda og 5viajes2012 S.L. slik at du trygt kan bestille fra Spring Creek Mountain Cafe and Cottages. Vi hjelper millioner av reisende hver måned med å finne det perfekte hotellet for både ferie- og forretningsreiser, med de beste rabattene og spesialtilbudene.

Er dette din oppføring på TripAdvisor?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din