Public Relations, Guest Services / Front Office på Solina Beach & Nature Resort, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 16. apr. 2024
Hi Flyglad,
Thank you for your feedback on your recent stay at Solina Beach & Nature Resort. We're glad you enjoyed our spacious rooms and convenient location. We appreciate your comments about our reception and transportation services.
It's great to hear you found our pools and beachfront enjoyable. We apologize for the inconvenience caused by the loud music during your dining experience, and we'll address this issue.
We're glad you're considering returning for an excursion to Gigantes Islands. We look forward to welcoming you back for another pleasant stay.
"Takk for tilbakemeldingen din etter ditt nylige opphold på Solina Beach & Nature Resort. Vi er glade for å høre at du likte våre romslige rom og praktiske beliggenhet. Vi setter pris på kommentarene dine om vår resepsjon og transporttjenester.
Det er flott å høre at du fant våre bassenger og strandlinje hyggelige. Vi beklager ulempene som ble forårsaket av den høye musikken under spiseopplevelsen din, og vi vil håndtere dette problemet raskt.
Vi er begeistret for at du vurderer å komme tilbake for en utflukt til Gigantes-øyene. Vi ser frem til å ønske deg velkommen tilbake for et annet hyggelig opphold.
Med vennlig hilsen,"