Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Beste maten i byen!”
Anmeldelse av Taverna Avli Hersonissos

Taverna Avli Hersonissos
Vurdert som nr. 133 av 270 Restauranter i Chersonisos
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservater
Anmeldt 3 uker siden via mobile enheter

Har spist flere plasser i byen men ingen serverer så gode tradisjonelle retter som denne tavernaen. Her får du ordentlig hjemmelaget gresk mat. MÅ prøves!

Dato for besøk: september 2019
Takk, mayranisolberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
katrinerouk, Owner på Taverna Avli Hersonissos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3 uker siden

Tusen takk lille venn....i kveld blir det linse suppe og i morgen får du grillet fisk. Nyt resten av ferien

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (159)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

15 av 159 anmeldelser

Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Vi snublet tilfeldig over denne perlen før hjemreisen, fantastisk service og helt nydelig autentisk gresk mat! Skulle ønske vi oppdaget dette stedet tidligere! Skal vi feriere her igjen senere blir dette vårt stamsted! Anbefales sterkt! :)

Dato for besøk: juli 2017
Takk, davidwK6033PD
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
katrinerouk, Owner på Taverna Avli Hersonissos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juli 2017

Vi takker for gode ord og ønsker dere velkommen tilbake neste gang. Ha en fortsatt flott ferie på Kreta.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. juli 2017 via mobile enheter

Maten smakte veldig godt, og det var veldig fint der. Hyggelige ansatte og veldig god kylling souvlaki.

Dato for besøk: juli 2017
Takk, Destination720551
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
katrinerouk, Owner på Taverna Avli Hersonissos, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. august 2017

Vi takker for gode ord og ønsker dere velkommen tilbake neste gang dere er på Kreta. Ha en god vinter. Klem fra Katrine og Nikos

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. juli 2016 via mobile enheter

Dette er uten tvil mitt favoritt sted her i hersonnisoss! Her får man servert nydelig mat fra det greske tradisjonelle kjøkken. Etter å ha vært på Kreta 7 uker fordelt på 3 år har jeg smakt meg gjennom store deler av menyen og aldri fått noe som ikke falt i smak.
Det er en avslappende atmosfære på Avli da restauranten ikke ligger midt i den travle hovedgaten, og de har rolig gresk musikk i bakgrunnen.
Nydelige Katrine og sjarmerende Nikos som eier og driver Avli er kjempehyggelige og imøtekommende og tar seg god tid til gjestene sine.
Taverna Avli hersonnisoss anbefales på det sterkeste! Det er mitt favoritt sted, og jeg er sikker på at du også vil sitte igjen med en god opplevelse om du tar turen.

Dato for besøk: juli 2016
Takk, Kine H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juni 2016 via mobile enheter

Mitt absolutt favoritt sted i hersonissos. De serverer den beste maten, god service og man kan ikke annet enn å bli glad i Nikos og Katrine. Man føler seg alltid velkommen og blir alltid møtt med et smil. Stor trives på Avli, og spiste middag her hver dag sist jeg var i Hersonissos.

Dato for besøk: juni 2016
Takk, Bea_enga
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Taverna Avli Hersonissos, så også på

Chersonisos, Heraklion Prefecture
Chersonisos, Heraklion Prefecture
 
Koutouloufari, Chersonisos
Piskopiano, Chersonisos
 
Koutouloufari, Chersonisos
Koutouloufari, Chersonisos
 

Har du vært i Taverna Avli Hersonissos? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din