Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fantastisk mat i koselige lokaler”
Anmeldelse av Stationen

Stationen
Vurdert som nr. 4 av 16 Restauranter i Spitsbergen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 12 - USD 34
Restaurantdetaljer
Anmeldt 30. juli 2020

Nydelig middag i rustikke koselige lokaler.

Spiste hvalbiff som smakte nydelig.
Grønnburger smakte bra.

God service # ble anbefalt hvalbiff som ble stekt medium +

Gode porsjoner, i tillegg kan man bestille sideretter dersom man vil ha mer mat.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Camper89187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
911kristinm, Marketing på Stationen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi ser dere igjen på Stationen snart. Alt godt ønskes fra alle oss på Stationen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (196)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1317 av 196 anmeldelser

Anmeldt 27. juli 2020

Maten var kjempe god, stedet var innredet rustikt, toalettet var en offentlig toalett. Personalet var ikke helt stødig i norsk, men det gikk helt greit!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 464katarinab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
911kristinm, Marketing på Stationen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Alt godt fra alle på Stationen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Spiste på Stationen to ganger under vårt Svalbard opphold. Litt blandede følelser. De åpner ikke før kl 16, så spiste en sen lunsj her først. Vi var de første som kom inn døren kl 16, så maten kom raskt. Bestilte hamburger av okse. Den var så rå at jeg orket kun å spise rundt, lot midten ligge igjen. Vi hadde dårlig tid, så droppet å klage.
Gang nr to bestilte vi bord for middag. Det var relativt fullt, og det tok 50 minutter fra vi kom til maten var servert. Vi hadde bestilt en pasta og en fish and chips. Begge fikk pasta! Servitøren ordnet raskt opp, og vi fikk riktig mat. Til dessert bestilte vi begge sjokoladekake med is og bringebær coulis. I virkeligheten kom det en noe tørr brownie med is og bringebærsyltetøy fra matbutikken!! Det hadde faktisk vært bedre å si fra at de ikke hadde couli og droppet butikksyltetøyet...
Menyen på nett stemmer forøvrig ikke med menyen i restauranten.
Hyggelig betjening.
Det holdt med en lunsj og en middag for oss her.

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, MarianneS1302
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
911kristinm, Marketing på Stationen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei Marianne og tusen takk for din tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at vi ikke svarte til forventningene dine. Vi tar med oss alle kommentarene dine videre og vil ta tak i det du beskriver. Alt godt ønskes fra alle på Stationen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. juli 2020

Ok start. Fikk bord før bestilt tid. Skuffende at hvalkjøttet er marinert i hvitløk. At restauranten ikke klarer å servere 2 hovedretter samtidig. Disse ble servert med snaue 10 min mellom er synd. Ble ikke spurt om hvordan maten var eller om vi ville ha dessert.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, June F
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
911kristinm, Marketing på Stationen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Hei June og takk for din tilbakemelding. Vi er lei oss for å høre at vi ikke svarte til forventningene dine. Vi tar med oss din tilbakemelding videre i evaluering. Alt godt ønskes fra alle oss på Stationen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juni 2020 via mobile enheter

God mat, store porsjoner, rimelig priset. Kjempe god service, betjningen følger deg godt opp. God atmosfære i restauranten. Anbefales

Dato for besøk: juni 2020
Takk, toren15
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
911kristinm, Marketing på Stationen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 30. juni 2020

Takk for så hyggelig tilbakemelding! Alt godt fra alle på Stationen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Stationen, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Stationen? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din