“Nydelig mat”
Anmeldelse av Stationen

Stationen
Vurdert som nr. 7 av 18 Restauranter i Spitsbergen
Anmeldt 7. oktober 2020 via mobile enheter

Koselig sted med kjempe godt mat. Fire personer på tur og vi alle prøvde forskjellige retter. Alle rettene var helt nydelige.

Dato for besøk: oktober 2020
2  Takk, klanglete
911kristinm, Agency / Consultant på Stationen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. oktober 2020

1923 av 262 anmeldelser

Anmeldt 1. oktober 2020

Vi gikk innom her siden det var her det satt mest folk..Her fikk vi ett godt måltid til en rimlig pris..Hyggelig betjening..

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, gunnarhenriksen

Anmeldt 28. august 2020 via mobile enheter

Jeg besøker Svalbard relativt ofte, og Stationen er en av de nyeste restaurantene i Longyearbyen. Beliggende sentralt i Lompensenteret vis a vis Karlsberger Pub som er byens beste og frister med verdens største utvalg av godt drikke.
Jeg valgte Hvalbiff Krossfjorden. Jospergrillet hvalbiff med ovnsbakte grønnsaker, jegersaus og potetbåter.
I glassene: Serristori Ch. Classico, 2015, Trebbiano. Chianti, Italia.
Spitsbergen Stout, 7%, fra Svalbard Bryggeri hvor hele 16% av vanninnholdet er smeltet brevann fra flere tusen år gamle isbreer.
En bedre start på helga kunne jeg ikke fått, og jeg gleder meg allerede til neste besøk. Det blir ikke lenge til - garantert!

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, frodet192
911kristinm, Marketing på Stationen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. september 2020

Hei Frode, tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Vi gleder oss til å se deg tilbake på Stationen ved senere anledning. Alt godt fra alle på Stationen

Anmeldt 30. juli 2020

Nydelig middag i rustikke koselige lokaler.

Spiste hvalbiff som smakte nydelig.
Grønnburger smakte bra.

God service # ble anbefalt hvalbiff som ble stekt medium +

Gode porsjoner, i tillegg kan man bestille sideretter dersom man vil ha mer mat.

1  Takk, Camper89187
911kristinm, Marketing på Stationen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. august 2020

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Håper vi ser dere igjen på Stationen snart. Alt godt ønskes fra alle oss på Stationen

Anmeldt 27. juli 2020

Maten var kjempe god, stedet var innredet rustikt, toalettet var en offentlig toalett. Personalet var ikke helt stødig i norsk, men det gikk helt greit!

1  Takk, 464katarinab

Tusen takk for så hyggelig tilbakemelding! Alt godt fra alle på Stationen

Reisende som så på Stationen, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen

Har du vært i Stationen? Del dine erfaringer!