Lagre
Båtcruice

Vi har hatt en helt magisk tur til Pyramiden. Flott guiding av Hans og mannskapet som holdt utkikk... les mer

Anmeldt 21. juli 2022
Ingvill L
Magisk dag

Tusen takk for en fantastisk tur med Billefjord og guiden Hans! Vi fikk gode og levende... les mer

Anmeldt 1. mai 2022
ingeborgf672
Molde, Norge

Anmeldt 29. juni 2020

i ble hentet til avtalt tid, hadde en veldig hyggelig og dyktig guide og båten var robust og solid med gode toaletter og serveringskiosk som bl.a. solgte nylaget vafler. Inkludert i prisen på utflukten var en generøs varm lunch. Spesielt besøket i Barentsburg var interessant, selv om det var sltsomt med 200 trappetrinn fra kaia o opp til byen Barentsburg! Flink engelsktalende russisk guide. Lang dag!

Dato for opplevelse: juni 2020
Takk, Ingeborg56
Anmeldt 28. juli 2019 via mobile enheter

Var med på en tur til Pyramiden via Nordenskjoldbreen. Den russiske guiden om bord var dyktig og kunnskapsrik. God grillmat til lunsj. De kunne godt skrudd på varmeovnene inne på båten. Pyramiden var virkelig interessant og det anbefales virkelig å ta en tur dit.

Dato for opplevelse: juli 2019
Takk, esmenes
Anmeldt 29. juni 2019 via mobile enheter

Dette var bra! Turen er lang men ved Esmarkbreen og Barentsburg er opplevelsen stor. Ved Esmarkbreen fikk vi servert whisky med is fra breen og en god lunsj. I Barentsburg fikk vi en flott guidet tour og smakt på byens øl og vodka. Vanessa som guide var helt topp, kunnskapsrik og sosial og sørget for at turen ble hyggelig. Det bidro også mannskapet til! Takk for en fin tur!

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, Torger B
Anmeldt 20. juni 2019

Var på tur med Henningsen mindre båt (en princess 46) til Pyramiden og Nordenskiöldbreen. Hadde en fantastisk opplevelse! God service med avhenting og avlevering på hotellet. Det Filippinske mannskapet var både høflige og imøtekommende- og ga meg og mine to følgesvenner en svært innholdsrik og minnerik dag med hvaler, sel, isbjørn, pyramiden, strålende sol mm. Blir gjerne med på en ny tur ved neste anledning!

Dato for opplevelse: juni 2019
1  Takk, fredrik1984
Anmeldt 31. mai 2019

Cruise til Barentsburg og Esmarkbreen ble kansellert av arrangøren uten at vi som deltakere fikk noen informasjon. Vi hadde bestilt og betalt turen og stod ved hentestedet og ventet 04.05.2019. Da vi ringte Henningsen Transport og guiding, kjente ingen til bestillingen vår. Beskjeden var også at det ikke var noe fjordcruise til Barentsburg den dagen, men vi kunne være med på et fjordcruise i motsatt retning av Barentsburg. I etterkant har vi klaget til firmaet på ikke levert tjeneste uten å få noe av innbetalt beløp refundert. Vi har erfart særdeles dårlig kundebehandling av firmaet.

Dato for opplevelse: mai 2019
2  Takk, Ragnhild Nilsen T