Vi var med på cruise mot Pyramiden, men grunnet mye is kom vi ikke så langt inn. Det var opplyst... les mer
En fantastisk tur til islagt Billefjorden. Solen viste seg for første gang etter vinteren. Utrolig flott landskap , med hvalross på isen. Den heldags opplevelse med en fantastisk crew. Takk til vår guide Natalia som formidlet både Svalbard historie og natur på en veldig engasjerende måte. Anbefales på det sterkeste
Vi hadde bestilt tur med dette selskapet, vi stod ute i kulden og ventet på å bli plukket opp av buss, men ingen buss kom…. Etter å ha prøvd å komme i kontakt med de i over 1 time ble jeg ringt tilbake og kunne da få beskjed om at båten lå i Tromsø og turen var kansellert ….. elendig kundebehandling, hadde de gitt beskjed om dette når de visste at turen IKKE skulle gå så kunne vi brukt dagen til noe annet Telefonsvareren deres informerte iss i 40 minutter at de var på vei…. Lite imponert over dette selskapet
Hei 578renatee. Vi ser hvordan denne situasjonen ble til stor ulempe for deg og hvordan vår mangel på kommunikasjon fikk oss til å fremstå som svært uprofesjonell.
Dette er absolutt ikke en normal måte for oss å opptre på.
En rekke uheldige hendelser førte til dette og selv om min forklaring ikke vil ha en reverserende effekt på det som skjedde, ønsker jeg likevel å være så åpen som mulig for å spre litt lys på situasjonen.
Ekstreme værforhold skapte en farlig situasjon for vårt mannskap og fartøy, og vår planlagte seiling fra fastlandet ble forsinket. Jeg hadde samtidig en uforventet reise i forbindelse med en alvorlig familiesituasjon og resultatet ble at jeg ikke fikk sendt ut informasjon innen rimelig tid til våre gjester. Dette førte til at det som skulle blitt starten på en fantastisk sesong i stedet endte opp som et mareritt for både våre gjester og oss selv.
Vi valgte å prioritere mannskap og fartøy, og vi er glade for at den situasjonen nå er under kontroll.
Vi har i etterkant jobbet hardt med å nå alle gjestene som ble berørt, for å dele de dårlige nyhetene.
Jeg ønsker jeg kan gjøre mer enn å tilby refusjon for turene du, og hundrevis av andre gjester, hadde sett frem til.
Vi setter pris på din tilbakemelding. Vi er svært lei oss for dette utfallet og å gjenvinne din tillit til oss er svært viktig. Ta kontakt om du får sjansen til å besøke Svalbard igjen så vi kan skape en mulighet for deg til å oppleve Svalbard på den måten vi synes er aller best, fra sjø-siden.
Vi har hatt en helt magisk tur til Pyramiden. Flott guiding av Hans og mannskapet som holdt utkikk etter isbjørn og hval. Vi opplevde isbjørn ,vågehval ,hvithval og hvalross Minner for livet 👍
Tusen takk for en fantastisk tur med Billefjord og guiden Hans!
Vi fikk gode og levende fortellinger fra guiden, fantastisk mat servert til lunsj. Ombord var et meget hyggelig og behjelpelig mannskap, og det var fin stemning ombord.
Når vi i tillegg fikk sol hele dagen og se hele 3 isbjørner kunne ikke turen blitt bedre! Å se ei binne med unge spise, og deretter se en hannbjørn nærme seg raskt disse to, var et drama som er et naturprogram verdig.
Jeg er litt skeptisk til båtturer for jeg blir raskt sjøsyk, men den skepsisen kunne jeg legge til side. Billefjord er en stø og fin båt, og jeg merket knapt noe sjø. Igjen, tusen takk for en magisk dag!
Kjempefin tur til Barentsburg med guiding i flott vær. Kunnskapsrike guider, servering av god mat på båten. Anbefales på det sterkeste. 😃
En utrolig flott tur. Vi var så heldig å oppleve Svalbard i fullt sollys og "varme" dager. Å se breen og Barentsburg i flott vær og med rolig sjø gav oss gode minner for livet. Guiden ombord var dyktig og kunnskapsrik. God lunsj. Turen kan anbefales.