Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Åpen i dag: Stengt
Lagre
Se gjennom høydepunkter
God øl og flink guide

Tusen takk til Ida for en veldig vellykket ølsmaking ved bryggeriet. Vi var rundt 8 personer totalt... les mer

Anmeldt 8. august 2021
VegardL31
,
Stavanger, Norge
via mobile enheter
Absolutt verd et besøk.

Vi var der i begynnelsen av juli 2021.Svært flink guide på bryggeriet, hun var morsom og en som... les mer

Anmeldt 17. juli 2021
Wenche I
Les alle 89 anmeldelsene
  
Anmeldelser (89)
Filtrer anmeldelser
89 resultater
Vurdering fra reisende
74
14
0
1
0
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
74
14
0
1
0
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 89 anmeldelser
Anmeldt 14. mars 2020

Vi hadde en flott kveld med smaksprøver og hyggelig selskap. God igjennom gang av bryggeriet, historien og plassering !

Dato for opplevelse: mars 2020
1  Takk, Anders P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Det er obligatorisk med besøk på Svalbard Bryggeri - verdens nordligste bryggeri som produserer verdens beste øl hvor hele 16% av vanninnholdet er smeltet brevann fra flere tusen år gamle isbreer.
Brianna var en fantastisk vertinne som fortalte historien om Robert Johansen, gruvearbeideren som kjempet en innbitt kamp og fikk endret loven slik at drømmen om å starte verdens nordligste bryggeri endelig ble realisert. Vi fikk smake på fem av øltypene de produserer. Fantastisk godt. Anbefales på det sterkeste, og jeg kommer garantert tilbake neste gang jeg kommer oppover til dette paradiset på Moder jord!

Dato for opplevelse: september 2019
Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2019 via mobile enheter

Vår vert Ida fortalte en spennende historie med en fantastisk innlevelse! Ølen fra Svalbard bryggeri brygget med kjærlighet og vann fra isbreen smakte fortreffelig! Absolutt verdt et besøk!!

Dato for opplevelse: februar 2019
3  Takk, idatind
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Ida L, Daglig leder på Svalbard Bryggeri, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juli 2019

Hei,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding :) Velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen Ida

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2019 via mobile enheter

Dette var en hyggelig opplevelse for oss som er glad i øl. Ida er en kunnskapsrik guide og fortalte mange fine historier fra begynnelsen av bryggeriets historie og frem til i dag. Ølet smaker utmerket og er du glad i øl så anbefaler jeg denne turen.

Dato for opplevelse: februar 2019
1  Takk, ken130
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var en gjeng som besøkte bryggeriey i forbindelse med at vi var på Dark Season Blues Festival. Vi fikk hele historien om hvordan loven måtte endres for at de skulle få lov til å lage øl på Svalbard. Vi fikk smake på veldig godt øl. I det hele tatt anbefales et besøk på Svalbard bryggeri.

Dato for opplevelse: oktober 2018
2  Takk, Morten J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser