Einar W
Anmeldelse av Mary-ann's Polarrigg
4,0 av 5 boblerAnmeldt 9. mai 2019
Dato for oppholdet: april 2019
3,0 av 5 boblerRenslighet
Polarriggen, Front Office ManagerMary-ann's Polarrigg, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 14. mai 2019
Hei og takk for hyggelig tilbakemelding 598einarw! Vi er glad for at du var fornøyd med frokosten, betjeningen, stuen og prisene! Dere er hjertelig velkomne tilbake! Mvh, Kinga & Mary-Ann's Polarrigg Team
0.3 km fra Mary-ann's Polarrigg

0.7 km fra Mary-ann's Polarrigg
    Flyplasstransport
    Se flere hoteller i Longyearbyen
    Anmeldt 9. mars 2019 via mobile enheter

Et særegent hotell i intime omgivelser. Kult interiør, fantastiske ansatte som har service i blodet. Restauranten er også noe for seg selv. Fantastisk utsikt og livlig atmosfære! Alt i alt en fantastisk hotellopplevelse!

Dato for oppholdet: mars 2019
    Reisetype: Reiste alene
    Takk, moern89
    Polarriggen, Front Office Manager på Mary-ann's Polarrigg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2019

Yay, yay takk for det moern89!:D Vi bare elsker å lese sånne tilbakemeldinger og setter stor pris på det at du har tatt tid til å anbefale oss videre! Hjertelig velkommen igjen! Mvh, Kinga

Anmeldt 16. februar 2019 via mobile enheter

Vil man ha et anderledes og særpreget overnattingstilbud i Longyearbyen, er dette hotellet å anbefale. Her er samlet gamle brakkerigger, som er renovert og gjort om til en blanding av hotell og vandrerhjem. Her finnes mange valgmuligheter for ulike typer overnatting. Hyggelig resepsjonist ønsket oss velkommen, orienterte oss om anlegget, og viste oss rundt. Her er samlet mye Svalbardhistorie innenfor veggene. Rent og ryddig var det. Svært god frokost, som ble inntatt i en artig vinterhage. Hele hotellet bar preg av eierens personlig kreativitet. Anbefales!

Dato for oppholdet: februar 2019
    Takk, travelmann3
    Polarriggen, Front Office Manager på Mary-ann's Polarrigg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2019

Hei travelfjord!
    Takk for fantastisk tilbakemelding! Så herlig å høre at du elsket frokosten, Vinterhagen og servicen vår - det gjør vi også!:)) Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake :) Hilsen fra hele Mary-Ann's gjengen

Anmeldt 21. september 2018 via mobile enheter

Dette er et temasted og det er i utg et kult hotelkonsept.
    Sengene er gode, det er rent, personalet er høflige.
    Minuset er at det lukter råttent noen steder gjennom gangen og på noen rom. Trolig fuktskader.

Frokosten er ok (bytt ut brødet med noe som fremstår som hjemmebakt og ferskt).
    Flott vinterhage der vi så både polarrev, rein og gås.
    Prisen på kr 1290,- PR døgn uten frokost virker å være i overkant av value.

Stedet kan uansett anbefales da man er ute i naturen alikevel.

Dato for oppholdet: september 2018
    Takk, 668kjetilb
    Anmeldt 21. desember 2017

En opplevelse når du kommer innenfor men også ute. Morsomt å "gå inn i en gruve" og deretter åpenbarer det seg en vinterhage med masse rariteter og grønne planter. Vi var innom på dagtid for å sikre oss bord men denne kvelden var det lite folk her. Det kunne ha sammenheng på at det var siste dagen før juleferien startet for personalet og eier. Vi bestilte sel og hval og det var veldig smakfullt. Servitøren kunne ha informert om hvordan type vin han serverte i glasset og spurt hvordan vi likte biffene stekt. Men alt i alt var det kjempehyggelig å være der. Kan anbefales.

Dato for oppholdet: desember 2017
    Takk, Tonjetrilletrall
    Polarriggen, Resepsjonssjef på Mary-ann's Polarrigg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. august 2018

Så hyggelig at du hadde en god opplevelse. Neste gang du kommer opp er du velkommen tilbake.

Torkel

Anmeldt 2. oktober 2017 via mobile enheter

Deilig hjemmelaget lokal mat (rein/hval/sel/klippfisk) og særegne og historiske omgivelser gjør Mary-Ann’s vel verd et besøk! Ikke langt fra sentrum av Longyearbyen gjør det til et strålende alternativ til hotell og kafé-mat. Velbekomme!

Dato for oppholdet: oktober 2017
    Takk, 878bendikj
    Polarriggen, Eier på Mary-ann's Polarrigg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2017

Tusen takk:)