Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Expedia.com
Booking.com
Priceline
USD 192
Vis tilbud
eDreams
Destinia.com
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre for ett rom, med varierende regler for inn-/utsjekking som fastsatt av stedet, og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (211)
Filtrer anmeldelser
211 resultater
Vurdering fra reisende
72
81
39
14
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
72
81
39
14
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 211 anmeldelser
Anmeldt 13. mars 2020

Første gangs tur til Svalbard. Mary-Anns er en hybrid mellom vandrehjem og hotell. Flott restaurant med en utmerket meny til gode priser. Kvaliteten på maten var helt utrolig ! Aldri smakt så god hvalbiff, selbiff eller reinsdyr før! God frokost buffe med godt utvalg. Hvis du ikke ønsker å kjøpe mat så har de kjøkken som du kan bruke selv, med kjøleskap osv. Vi hadde rom med delt bad på gangen, noe jeg var svært skeptisk til. Men veldig godt renhold og flotte bad uten slitasje. Savnet morgenkåpe som jeg kunne gått med til fra badet. Flere bad på få rom, så kapasitet var aldri et problem. Meget hyggelig betjening og svært hjelpsomme. Mary-Anns ligger svært nære "sentrum" noe som gir 3-5 min gange til f.eks Lompen senteret. Vi stor koste oss både med rommet og restaurante. Vi kommer nok tilbake til denne plassen i fremtiden !

Romtips: Ta med morgenkåpe hvis du har rom med delt bad !
Dato for oppholdet: mars 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Anders P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. september 2019 via mobile enheter

Koselig sted med forsåvidt enkel standard. Rent og pent på rommet, i fellesareal og i restauranten. Praktisk med felleskjøkken hvor man har mulighet til å lage egen mat dersom man ønsker det. Utrolig koselig å spise frokost og middag med den vakreste utsikten fra vinterhagen. Spiste selbiff i restauranten som smakte godt og var pent anrettet. Hit ønsker vi å komme tilbake

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste med venner
Takk, DokkenT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Polarriggen, Front Office Manager på Mary-Ann's Polarrigg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. oktober 2019

Hei DokkenT! Tusen takk for fantastisk anmeldelse! Vi håper å se dere igjen på Polarriggen!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mai 2019

Vi ble hyggelig tatt i mot ved ankomst. Rommene har enkel standard, men er funksjonelle. Toalett og bad er i gangen, men med god kapasitet. Trivelig og stor felles stue/oppholdsrom med mange plasser. Passet utmerket for vår gruppe på 7 personer. Frokosten var velsmakende med godt utvalg. Badstua er helt ok for 3-4 personer. Baren var trivelig. Kort sagt så koste vi oss. Meget sympatiske priser, hyggelig personale og totalopplevelsen gjør at vi anbefaler Mari-Ann's Polarrigg og vi kommer tilbake.

Dato for oppholdet: april 2019
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 598einarw
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Polarriggen, Front Office Manager på Mary-Ann's Polarrigg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. mai 2019

Hei og takk for hyggelig tilbakemelding 598einarw! Vi er glad for at du var fornøyd med frokosten, betjeningen, stuen og prisene! Dere er hjertelig velkomne tilbake! Mvh, Kinga & Mary-Ann's Polarrigg Team

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. mars 2019 via mobile enheter

Et særegent hotell i intime omgivelser. Kult interiør, fantastiske ansatte som har service i blodet. Restauranten er også noe for seg selv. Fantastisk utsikt og livlig atmosfære! Alt i alt en fantastisk hotellopplevelse!

Dato for oppholdet: mars 2019
Reisetype: Reiste alene
Takk, moern89
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Polarriggen, Front Office Manager på Mary-Ann's Polarrigg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. mars 2019

Yay, yay takk for det moern89!:D Vi bare elsker å lese sånne tilbakemeldinger og setter stor pris på det at du har tatt tid til å anbefale oss videre! Hjertelig velkommen igjen! Mvh, Kinga

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 16. februar 2019 via mobile enheter

Vil man ha et anderledes og særpreget overnattingstilbud i Longyearbyen, er dette hotellet å anbefale. Her er samlet gamle brakkerigger, som er renovert og gjort om til en blanding av hotell og vandrerhjem. Her finnes mange valgmuligheter for ulike typer overnatting. Hyggelig resepsjonist ønsket oss velkommen, orienterte oss om anlegget, og viste oss rundt. Her er samlet mye Svalbardhistorie innenfor veggene. Rent og ryddig var det. Svært god frokost, som ble inntatt i en artig vinterhage. Hele hotellet bar preg av eierens personlig kreativitet. Anbefales!

Dato for oppholdet: februar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, travelmann3
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Polarriggen, Front Office Manager på Mary-Ann's Polarrigg, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. mars 2019

Hei travelfjord!
Takk for fantastisk tilbakemelding! Så herlig å høre at du elsket frokosten, Vinterhagen og servicen vår - det gjør vi også!:)) Håper vi får gleden av å ønske deg velkommen tilbake :) Hilsen fra hele Mary-Ann's gjengen

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser