“Nydelig suppe i hyggelige omgivelser. ”
Anmeldelse av Funken Bar

Funken Bar
Vurdert som nr. 14 av 17 Restauranter i Longyearbyen
Beskrivelse: Eimen av ekspedisjoner og polare eventyr sitter i veggene på klassiske Funken Bar. Her kan du spise enkle salater eller moderne retter i historiske omgivelser. Maten tilberedes av våre kokker på vårt kjøkken, og har flere ganger blitt internasjonalt anerkjent og kåret til den beste maten i Longyearbyen. På Funken Bar er du garantert høy stil - fra kjøkken til interiør.
Anmeldt 2. september 2020 via mobile enheter

Jeg bodde på Funken Lodge og besøkte Funken Bar for en matbit før hjemreisen søndag. Nyrenovert hotell og bar for bare et par år siden. Helt annerledes enn hvordan det var tidligere på gamle Funken - som for øvrig var Svalbards første og eneste hotell med sin majestetiske beliggenhet oppå Haugen hvor funksjonærene holdt hus den gangen.
Jeg valgte dagens suppe som var kremet gulrotsuppe med deilig brød til. Nydelig på smak og en passe porsjon før avreisen.
Dette var på en søndag, og det var resepsjonisten som også betjente baren. Hun virket absolutt ikke stødig da hun tilberedte to Irish coffee til to eldre gjester. Hadde meget store problemer med å lage fløtelokk da fløten ikke lot seg presse ut fra plastflasken. Den hadde stivnet, men hun gå seg ikke. Fikk tvunget ut noen striper med stivnet fløte oppi det ene glasset før hun ga opp, hentet fersk fløte som hun ristet i shakeren. Da hadde hun holdt på i flere minutter, og mon tro i hvor stor grad drinken var varm da den ble servert? Jeg ville i alle fall ikke betalt for den.
Dette er alt for dårlig til bar å være. Jeg gir likevel tre stjerner - ene og alene på grunn av suppa og omgivelsene.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, frodet192

Anmeldt 23. august 2020

Det her alt skjer! Her sjekker du inn og ut, her stiller du spørsmål hvis det er noe du lurer på, og her tar du deg et glass øl, en drink eller hva du måtte ønske. Vi ble så begeistret for IPAen til Svalbard Bryggeri at vi endte opp med å bare drikke den. I tillegg til å "henge i baren" er det mange hyggelige rom/avdelinger hvor man kan slå seg ned. Intimt, uformelt og veldig hyggelig.

Dato for besøk: august 2020
Takk, AnaDeNoruega
Anmeldt 1. mars 2020

Koselig bar med god stemning på Funken. Alltid smilende, serviceinnstilt betjening i baren. Bra utvalg av vin, øl og annen drikke.

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Kitty F
Anmeldt 4. november 2019

rolig restaurant med lun atmosfære. servicen var imøtekommende og veldig god. vennlig uten å være påtrengende.

Dato for besøk: november 2019
Takk, Arildissimo
HurtigrutenSvalbard, Resepsjonssjef på Funken Bar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. november 2019

Dear Arildissimo,

Thank you for taking the time to write to us.

We are delighted you had a great dinner experience with us and enjoyed the restaurant service.

I do hope we have the pleasure of welcoming you back again soon.

Regards,
Luiz Cauduro
Operations Manager

Anmeldt 25. februar 2019

Funken bar en bar som ligger sammen med resepsjonen på Funken Lodge.
Her har de et godt utvalg av drikke, og også enkle matretter hvis du skulle bli sulten utenom åpningstidene til restauranten.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, ken130

Reisende som så på Funken Bar, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen

Har du vært i Funken Bar? Del dine erfaringer!