Fantastisk tur, vi fikk et autentisk innblikk i gruvelivet på Svalbard. Kunnskapsrike guider og en... les mer
En spennende tur inn i de gamle gruveanleggene i gruve 3. Vi ble hentet av vår guide på hotellet... les mer
en tur i Gruve 3 må være et must hvis du er i Longyearbyen. Strålende og enormt kunnskapsrik guide. Flott tur 800 meter inn i gruva.
Gruvedriften forteller en viktig del av Longyearbyens historie spesielt og Svalbard generelt.
Ble veldig positivt overrasket! Møtte en svært engasjert guide. Vi fikk omvisning av ulike deler av gruvedriften til den nedlagte Gruve 3. Fikk innblikk i arbeidet og kulturen til de som jobbet i gruvene, i tillegg gå inn i fjellet og se en del av området gruvearbeiderne arbeidet i.
Anbefales!
En fantastisk opplevelse, spennende bådefor barn og voksne. Guiden meget kunnskapsrik, å hadde mye ekstra med glimt i øye å fortelle.
Dette ble man prioritere om man er på Svalbard og vil lære litt om historien bak
Guiden vår var veldig forsinket den dagen jeg var der, men det ble overskygget av hennes gode utstråling og kunnskapsrikdom. Er du nysgjerrig på hvordan gruvedriften og samfunnet var under gruvedriften, er dette stedet å besøke.
Vi hadde en lærerik tur i Gruve 3 med vår kunnskapsrike guide, Ragnhild.
Hun gå oss et godt innblikk i hvilket hardt liv det var å være gruvearbeider her i Longyearbyen.
Det anbefales alle besøkende i Longyearbyen å få med seg dette, for å forstå opprinnelsen til byen.
Jeg ble virkelig positivt overrasket over denne turen. Guiden var meget dyktig, og hadde utfyllende kunnskap om de minste ting i gruven. Veldig morsomme og spennende historier fra livet i gruvene. Føler at jeg virkelig forstår hvordan det er etter dette besøket. Som en bonus forstår man også livet i Longyearbyen langt bedre etter et besøk her.
Det kan bli veldig kaldt inne i gruvene så anbefaler å ha på varme klær! Man kan også plukke med seg kull fra gruven som et artig suvenir.
Anbefaler absolutt en tur til Gruve 3, det gjorde iallefall gode inntrykk på meg.