Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Verste matopplevelse på flere”
Anmeldelse av Barentz Gastropub

Barentz Gastropub
Vurdert som nr. 14 av 15 Restauranter i Longyearbyen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 10 - USD 40
Restaurantdetaljer
Anmeldt 20. september 2020 via mobile enheter

Verste matopplevelse på flere tiår! Vi begge brakk oss på vei ut etter en forferdelig fish and chips.

Dato for besøk: september 2020
1  Takk, 427julienp
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HurtigrutenSvalbard, Marketing på Barentz Gastropub, svarte på denne anmeldelsenBesvart 6. januar 2021

Hei Julien.

Jeg beklager så mye at du har hatt en dårlig opplevelse hos oss. Sånn vil vi selvfølgelig ikke at våre gjester skal ha det og vil ta med oss denne tilbakemeldingen videre. Tusen takk for at du tok deg til til å gi oss en tilbakemelding. Jeg håper du vil gi oss en ny sjanse på et senere tidspunkt.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (43)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

15 av 43 anmeldelser

Anmeldt 29. august 2020 via mobile enheter

Barentz Gastropub er en del av Radisson Blu Polar Hotel i Longyearbyen. Maten de serverer i puben, tilberedes på hotellets kjøkken. Noe jeg også fikk føle da jeg spiste der igjen i dag.
Puben har en dagens rett hver dag. Lørdager er det biff med pommes frites og bearnaisesaus. Da jeg spurte den hyggelige pubverten om jeg kunne få byttet til annen potet og saus, gikk han og spurte kokken. Kom tilbake og sa jeg kunne få potetpuré og rødvinssaus iblandet pepper. Noe jeg straks takket ja til.
Og for et måltid. Sausen var rett og slett fantastisk!
I glasset: Colomé Malbec 2016 fra Argentina.
100% Malbec fra fire vingårder.
Vinen, som var en av de tre han tilbød meg på glass, passet perfekt til maten.

Dato for besøk: august 2020
1  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. august 2020

Hyggelige omgivelser, usedvanlig vennlig og imøtekommende personale. Overraskende god pizza som virkelig kan anbefales. Den faste lørdags-spesialiteten, langtidsstekt oksefilet, var et kupp. Ikke rart at det var den alle bestilte. Sist men ikke minst har de et stort utvalg av øl fra Svalbard Bryggeri. Min favoritt er IPA, men deres mørke øl (Porter og Stout) er også av ypperste kvalitet.

Dato for besøk: august 2020
Takk, AnaDeNoruega
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. august 2020 via mobile enheter

Styr unna Taco med Pull Pork!
Kaldt ved servering. Måtte sende det ut igjen! Fikk ny. Svært lite smakfull - bare bløt og kjedelig wrap farget med rødbet(?).

Dato for besøk: august 2020
Takk, 629knuts
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. juli 2020

Koselig restaurant med god mat

Kan spesielt anbefale vegetarisk alternativ rødbetburger, nydelig!

Reinsdyr-tallerken var bra, god porsjon.

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, Camper89187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Barentz Gastropub, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Spitsbergen, Svalbard
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Barentz Gastropub? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din