Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Lørdagsbiff”
Anmeldelse av Huset Svalbard

Huset Svalbard
Vurdert som nr. 4 av 20 Restauranter i Longyearbyen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 135
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 2. februar 2019 via mobile enheter

Lørdagsbiffen på Huset er en tradisjon i Longyearbyen! Servering kl 1400-1800, og du kan få voksen og barne/halv porsjon, inklusiv kaffe for en rimelig pris!
Biffen er en indrefilet, og serveres med litt salat på tallerken, og deretter forsyner en seg selv med poteter og sauser. Valget er mellom fløtegratinerte poteter eller pomme frites, og så er det valg mellom peppersaus og bearnaise så mye en ønsker!
Etterpå tilbys gratis kaffe/the.

Dato for besøk: februar 2019
Takk, eaaLongyear
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HusetSvalbard, Kundeansvarlig på Huset Svalbard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2019
Google-oversetting

Hej,

Tack för en fin recension av vår Lördagsbiff.
Lördagsbiff är en tradition som startade redan 1979 på Huset.

Med vänlig hälsning Maria - Huset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (673)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 673 anmeldelser

Anmeldt 16. januar 2019 via mobile enheter

Vi fikk veldig god mat og drikke på Huset. De tilpasset menyen til allergier og var gode på vin som passet til maten vi fikk. Anbefales!

Dato for besøk: november 2018
Takk, NinaL_11
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HusetSvalbard, Kundeansvarlig på Huset Svalbard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2019
Google-oversetting

Hej Nina,


Tack för en fin recension av Huset!

Jag skall framföra dina trevliga ord till både kök och service.

Med vänlig hälsning Maria - Huset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Spiste hamburger - som er Longyearbyens beste burger, uten tvil!! Hyggelig servitør - som bringte mine tilbakemelding om god mat direkte på kjøkkenet, hyggelig!! Fikk også en omvisning i vinkjelleren.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, NarvN
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HusetSvalbard, Kundeansvarlig på Huset Svalbard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. mars 2019
Google-oversetting

Hej,

Tack för en fin recension av vår Bistro!
Jag skall framföra dina trevliga ord till både kök och service!

Ha en fin dag vidare!

Med vänlig hälsning Maria - Huset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018 via mobile enheter

Spiste middag her med en større gruppe. Maten var god og i store mengder. Lekert interiøret som spiller på historien til stedet. Savnet noen flere matstasjoner da det ble i overkant lang tid å vente og heller dårlig køkultur etter noen glass med vin. Absolutt et sted å besøke

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, anncharl0ttm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HusetSvalbard, Kundeansvarlig på Huset Svalbard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2018
Google-oversetting

Hej Ann,


Tack för er recension av Huset 2 etage, trevligt att höra att maten var god samt.

Vi jobbar ständigt med att utveckla oss & jag vill tack för informationen.

Ha en fin dag & hjärtligt välkomna tillbaka till oss på Huset.

Med vänlig hälsning Maria - Huset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. november 2018 via mobile enheter

Utrolig spesielle retter med drikker som passer perfekt til maten. Kelner har god kunnskap om maten, vinene og kommer gjerne med en god lokalhistorie til retten i tillegg.
Vi hadde 12 retter med 7 glass med vin til (en øl og en akevitt). Jeg ble sprekkmett.

Dato for besøk: november 2018
Takk, 732liinas
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HusetSvalbard, Kundeansvarlig på Huset Svalbard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. desember 2018
Google-oversetting

Hej Lina

Tack för er recension av Huset Restaurant & hoppas att ni hade en fantastisk bröllopsdag!

Super kul att höra att ni hade en bra kväll på Huset och att ni uppskattade vår Nordiska smaksmeny och vinpaket.
Jag skall framföra era trevliga ord till både kök och service!

Vi hoppas på att få välkomna er tillbaka till Huset!

Mvh Maria - Huset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Huset Svalbard, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Huset Svalbard? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din