Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Veldig god mat”
Anmeldelse av Huset

Huset
Vurdert som nr. 4 av 15 Restauranter i Longyearbyen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 13 - USD 138
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat og store porsjoner. Vi bestilte treretters og sitter igjen med følelsen av å ha fått mye mat for pengene. Menyen var kanskje litt i minste laget og med litt lite utvalg på tidspunktet vi var der. Vi er uansett veldig fornøyde og fant noe som falt i smak.

Dato for besøk: juli 2020
Takk, A2601EXlindal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HusetSvalbard, Daglig leder på Huset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020
Google-oversetting

Hej,
Vi tackar och bugar för feedbacken och är glada för att vi kunde ge er en fin kväll på Huset. Önskar er hjärtligt tillbaka i framtiden för att utforska nya menyer.
Hälsningar,
Bartosz
Huset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (679)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1620 av 679 anmeldelser

Anmeldt 29. februar 2020 via mobile enheter

Beklager Huset, men dette holder ikke mål !
For etter noen tidligere besøk hvor jeg har blitt servert fantastisk god og spennende mat, så var dette en gedigen nedtur.
Ekstra skuffende fordi vi hadde med ett vennepar som vi ville vise det beste av det beste som Longyearbyens restaurantliv har å by på.
Fine Dining kan være en vanskelig balansekunst når det gjelder forholdet mellom pris og kvalitet.
Og for meg så er opplevelsen for øyet like viktig som selve smaks opplevelsen; opplevelsen av små kunstverk på tallerkenen som kokken har lagt hele sin sjel og inspirasjon i for å skape det lille ekstra.
Men selv om det forventes små delikate retter, så skal likevel en 5 eller 7 retters meny gi en viss metthetsfølelse selv for voksne menn.
Og her svikter det totalt !
I det siste har det blitt harselert med det som en representant fra Senterpartiet kalte pinsett-mat ; noe jeg tilskrev at vedkommende nok ikke var vant med å frekventere restauranter med Fine Dining eller Michelin status.
Men her må jeg dessverre gi vedkommende rett; pinsett ville nok vært den mest egnede spiseredskap.
Første rett virket lovende, kongekrabbe. Og rett nok er kongekrabbe en dyr og eksklusiv råvare, men det som ble servert var i størrelse med den aller minste ferdig pillede reke du kan finne ! Og når da kokken i tillegg klarte å drepe det sarte krabbekjøttet med en alt for syrlig smakstilsetning; så ble dette en særdeles skuffende start på måltidet !
Måltidet fortsatte med ett par mini forretter, som i og for seg smakte godt slik som for eksempel sel. Og det var også spennende innslag av ingredienser slik som tørket tang.
Men presentasjonene var kjedelige i tillegg til at de var i mini størrelse.
Hovedrettene var ett lite lyspunkt, selv om det ikke kunne klart å mette selv ett barn engang. Første hovedrett var torsk, servert med en fantastisk god beurre blanc
saus.
En så god saus at den kamuflerte ett tørt lite stykke torsk...
Reinsdyr var neste hovedrett; også denne i mini størrelse. Og rett nok var kjøttet veldig mørt, men behandling av reinsdyr i Sous vide har lett for å ødelegge det fine kjøttet.
Reinsdyr kjøtt har en annen struktur enn annet storvilt, og for lang behandling i Sous Vide gjør at det bryter ned kjøttet slik at det får en konsistens som ligner på kokt lever.
Riktignok veldig mørt, men det manglet all struktur og tygge motstand.
Det eneste jeg kan gi virkelig godkjent under måltidet, var en agurk sorbet servert som hvilerett.
Den var meget frisk og god, men var da faktisk ikke en del av menyen...
Hyggelig betjening, og gode vin anbefalinger trakk opp på total opplevelsen.
Samt en god Calvados, og en omvisning i Husets gedigne vinkjeller !
Men totalt sett så ble dette langt fra den opplevelsen jeg hadde håpet på og sett for meg basert på tidligere besøk.
Og ikke minst; kvalitet i forhold til pris er alt for dårlig.
God bedring, Huset !

Dato for besøk: februar 2020
Takk, JSHBergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2020 via mobile enheter

Vi hadde 5-retters med gode ingredienser. Bare så synd at presentasjonen på fatet var til dels fantasiløst og lite innbydende. Sammenlagt var mengde mat for lite for vanlig porsjonering til menn. Jeg ble ikke mett til en pris av NOK 1.000.

Dato for besøk: februar 2020
2  Takk, torbj_rnh773
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. februar 2020

Vi hadde en 7 retters smaksmeny med tilhørende vinmeny.
Menyen stemte ikke helt med menyen på nettsiden, så det var litt kjedelig, men det var totaltsett allikevel en veldig god opplevelse.
det var 2 torskeretter, hvor torsken begge ganger med fordel kunne vært litt mindre stekt etter min smak, da den ble på grensen til tør.

Dato for besøk: februar 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, bj_rn_yvindk
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. januar 2020 via mobile enheter

Utrolig god mat og hyggelig stemning med et vertskap som var helt topp. De gjorde alt for at vi skulle få en fin kveld, - noe de klarte veldig bra.
Dette er et sted man bør dra til når man er i Longyearbyen.

Dato for besøk: januar 2020
Takk, hurrameirundt
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
HusetSvalbard, Kundeansvarlig på Huset, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2020
Google-oversetting

Hej,


Tack för din fina recension av Huset restaurang.

Jag ska framföra dina trevliga ord till mina kollegor!

Med vänlig hälsning Maria - Huset

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Huset, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Huset? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din