Hadde et raskt burgerstopp her etter snøscotter safari. Burgeren var god og fries var sprø. Rask service
Takk for din review.
Ønsker deg velkommen tilbake til oss på Kroa!
Beste hilsen,
Zandra
93–97 av 1 492 anmeldelser
Porsjon med spareribs vart veldig god og smakfull .god porsjon . Pizza stort med mye pålegg på. Høfflig personal. Gode priser
Takk Silvia for fin omtale.
Ønsker deg velkommen tilbake til Kroa.
Med vennlig hilsen,
Zandra
Vi var en stor gruppa som var der å spiste men samtlige av oss som hadde fløtepoteter opplevde de som sur/ødelagt. Biffen var god og stemninga generelt var veldig bra.
Vi var fem personer som på jakttur ble anbefalt denne restauranten.
Hyggelig og god servitør ga oss den servicen man forventer pluss litt til.
Gjennomgående bra mat og store porsjoner.
Prisbildet synes å være riktig og du får value for money.
Hyggelig atmosfære er det her også.
Anbefales.
Har vært her flere ganger tidligere. Under vår lunsj og middag denne gangen ble vi noe skuffet. Pizzaen til lunsj var ok, men middagen vi spiste på kvelden falt ikke helt i smak. Vi valgte en fiskerett og langtids behandlet kjøttrett. Vi synes kvaliteten på disse var dårligere enn det vi forventet. Dårligere enn ved tidligere besøk.