“Veldig god mat!”
Anmeldelse av Kroa

Kroa
Vurdert som nr. 4 av 17 Restauranter i Longyearbyen
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Velkommen til Svalbards mest avslappende og historiske restaurant, til feiring av en stor dag, en romantisk middag, eller til et lite glass sammen med byens lokale innbyggere. Våre menyer er preget av årstidens råvarer, og våre kokker og servitører jobber hardt for å kunne servere et best mulig resultat av disse til deg som gjest. Våre åpningstider er 11:30-02:00 hver dag. Du finner oss midt i sentrum, bare noen få minutters gangtur fra de fleste hotelller i Longyearbyen.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat til bra priser!! Vi var innom her flere ganger på turen og vil absolutt anbefale stedet! Sjokolademoussen er også utroooolig god!!

Takk, A2601EXlindal

Anmeldt 25. juli 2020 via mobile enheter

Vi spiste flere ganger på Kroa under vårt opphold. En av få restauranter som åpner før kl 16. Spiste både lunsj og middag flere ganger.
Variert meny og noe for enhver smak.
Bord for middag bør bestilles i forkant, da det ofte er fult på kveldene.
Bestilte kaffe latte, og fikk en kaffe med melk... Klagde og fikk vite at melkesteameren var ødelagt. Da burde de heller ikke servere dette dårlige alternativet.
Hyggelig betjening.

Takk, MarianneS1302
Anmeldt 23. juli 2020

En meny med mange muligheter. Lekkert anrettet og gode smaker. Vi valgte forskjellige retter, og alle ble fornøyde. Store porsjoner.

Takk, bodilhelenea
Anmeldt 21. juli 2020 via mobile enheter

Hyggelig sted med god mat og vennlig betjening. Maten ble servert kjapt selv om det var mange i restauranten. Anbefales.

Takk, 204hannek
Anmeldt 20. juni 2020 via mobile enheter

Vi har vært her hver gang vi er på Svalbard, og det er over 10 turer fra 80-tallet. Her går det an å ta en utepils som i dag, eller innta full middag. Vi satt ute her til kl 22 for et par dager siden. Betjeningen er effektiv og vennlig. Maten har alltid vært god. Av og til rusler reinsdyr forbi. Innredning med Svalbard-historie. Et hyggelig sted.

Dato for besøk: juni 2020
1  Takk, knutsk

Reisende som så på Kroa, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen

Har du vært i Kroa? Del dine erfaringer!