Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat i hyggelige omgivelser”
Anmeldelse av Kroa

Kroa
Vurdert som nr. 5 av 15 Restauranter i Longyearbyen
Fortreffelighetsbevis
Prisklasse: USD 14 - USD 35
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Velkommen til Svalbards mest avslappende og historiske restaurant, til feiring av en stor dag, en romantisk middag, eller til et lite glass sammen med byens lokale innbyggere. Våre menyer er preget av årstidens råvarer, og våre kokker og servitører jobber hardt for å kunne servere et best mulig resultat av disse til deg som gjest. Våre åpningstider er 11:30-02:00 hver dag. Du finner oss midt i sentrum, bare noen få minutters gangtur fra de fleste hotelller i Longyearbyen.
Anmeldt 9. august 2020

God mat her finner alle noe de liker. Vi besøkte stedet 2 ganger de 4 dagene vi var i Longyearbyen. Både middag og lunsj var meget god. Rikelige porsjoner..

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
1  Takk, ELIAMSS
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kroa, Manager på Kroa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Takk for hyggelig tilbakemelding, velkommen tilbake til Kroa.

Med vennlig hilsen, Zandra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 395)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3135 av 1 395 anmeldelser

Anmeldt 6. august 2020

Veldig hyggelig betjening, rask servering og veldig god mat! Koselig atmosfære og innredning med polfarere som tema. Anbefales!

Dato for besøk: august 2020
Takk, Z3010LSelizabethn
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020 via mobile enheter

God mat for en rimelig penge!

Her er det store porsjoner og msn blir mett, prisen er ikke avskrekkende.

Besøkte stedet to ganger i løpet av oppholdet 24-30.juli 2020.

Koselig interiør (sitteplasser ute hvis været tillater det).

Bestilte pizza (Gruve 7), veggisburger, elgeburger og pepperbiff

Anbefales!

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, Camper89187
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kroa, Manager på Kroa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Takk for flott tilbakemelding.
Ser dere fikk prøvd forskjellige retter fra menyen.

Velkommen tilbake ved neste Svalbardbesøk.

Beste hilsen, Zandra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 28. juli 2020

Jeg kom til Kroa for å spise klippfisk en dag. Planen var å prøve biff neste dag. Det ble klippfisk de tre dagene jeg var der. FANTASTISK mat. Og kjempehyggelige folk.
Allergivennlig!

Dato for besøk: juli 2020
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Alven1985
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kroa, Manager på Kroa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Takk Anne-Lise for en flott tilbakemelding.
Klippfisken er en stor favoritt hos mange, både lokalbefolkning og besøkende.
Det beste er at den står på menyen neste gang du kommer innom:-)

Velkommen tilbake!

Beste hilsen, Zandra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. juli 2020 via mobile enheter

Veldig god mat, mye å velge mellom. Jeg spiste Elgburger, veldig god og smakfull, bitte litt tørr i kjøttet, med elg er jo magert kjøtt, men mye tilbehør gjør det mer enn ok. Veldig koselig sted

Dato for besøk: juli 2020
1  Takk, 464katarinab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Kroa, Manager på Kroa, svarte på denne anmeldelsenBesvart 31. juli 2020

Takk for flott tilbakemelding, håper å se deg her på Kroa snart igjen.
Med vennlig hilsen, Zandra

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Kroa, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Kroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din