Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“4 dagers tur”
Anmeldelse av Kroa

Kroa
Vurdert som nr. 5 av 14 Restauranter i Longyearbyen
Prisklasse: USD 12 - USD 32
Flere restaurantdetaljer
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Levering, Reservasjoner
Beskrivelse: Velkommen til Svalbards mest avslappende og historiske restaurant, til feiring av en stor dag, en romantisk middag, eller til et lite glass sammen med byens lokale innbyggere. Våre menyer er preget av årstidens råvarer, og våre kokker og servitører jobber hardt for å kunne servere et best mulig resultat av disse til deg som gjest. Våre åpningstider er 11:30-02:00 hver dag. Du finner oss midt i sentrum, bare noen få minutters gangtur fra de fleste hotelller i Longyearbyen.
Anmeldt 31. juli 2021

Skulle bare spise der første kvelden, prøve andre de andre kveldene. Det ble Kroa hver kveld. Deilig pepperbiff mm. Koselige servitører og fin folkelig stemning.

Dato for besøk: juli 2021
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Z4812GLelisabethd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 428)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 1 428 anmeldelser

Anmeldt 15. mai 2021 via mobile enheter

Hadde høye forventninger, men ble litt skuffet, pizzaen var smakløs, hamburgeren ok og betjeningen kranglet høylytt

Dato for besøk: april 2021
1  Takk, myklemor
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. april 2021 via mobile enheter

Hyggelig atmosfære, god mat, vennlig betjening og godt drikke. Vi likte nachos, suppe, pizzaen kan man hoppe over..

Dato for besøk: april 2021
Takk, 875livr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mars 2021 via mobile enheter

Vi var en gruppe som spiste her og det var stortsett god mat, men andebrystet som jeg bestilte i medium kom ut godt stekt.. det var ellers veldig fin atmosfære i restauranten. Vi bestilte deretter litt drinks, og white russian som vi fikk servert var helt latterlig. Det var så og si et stort vannglass med bare isbiter og melk, utrolig skuffende.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, MozzieHa
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mars 2021 via mobile enheter

Vi koste oss med god mat og drikke! Deilig å varme seg i kalde omgivelser! Vi besøkte Kroa flere ganger i løpet av besøket vårt.

Dato for besøk: mars 2021
Takk, Vegard B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Kroa, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 
Longyearbyen, Spitsbergen
Longyearbyen, Spitsbergen
 

Har du vært i Kroa? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.