“Utsøkt mat, små porsjoner.”
Anmeldelse av Restaurant Nansen

Restaurant Nansen
Vurdert som nr. 11 av 17 Restauranter i Longyearbyen
Kjøkken: Norsk, Moderne, Internasjonalt, Fusion
Middagsalternativer: Reservasjoner
Beskrivelse: Kom i dress. Kom i scooterdress. Bare kom som du er! I Restaurant Nansen er det høyt under taket, bokstavelig talt. Takhøyden er ikke noe mindre på kjøkkenet. Restaurant Nansen er et tidsriktig spisested for kresne ganer. Her får du spennende smakskombinasjoner i nykomponerte retter, med utgangspunkt i arktiske råvarer. Her kan du nyte retter av reinsdyr, sel og hval - bragt til byen av lokale fangstmenn. Kokken spleiser lokal mat med internasjonale trender, og du velger à la carte eller fra en fast meny. Restauranten tilbyr vin fra alle verdenshjørner. Med 15.000 flasker og 300 sorter vin bør alle finne noe etter sin smak. Vi har et spesielt godt utvalg årgangsvin fra Bordeaux, men også egne cognac- og armagnac-traller for deg som setter pris på et rikt utvalg edle dråper. Utsikten over Adventdalen og Hiorthfjellet er Restaurant Nansens mest slående utsmykning. Delikat innredning og vennlige servitører sørger for en uformell og avslappet stil.
Anmeldt 23. august 2020

Restauranten ligger fint til med utsikt mot fjorden. En vennlig kelner ga oss bord med god utsikt. Til forrett bestilte vi kamskjell-cheviche i kokosmelk. Vi kjente ikke noe til kokosen og det var kanskje like greit. Retten var nokså tam, så vi ba om sitron, salt og pepper. Dette bidro til å heve smaken og gi oss en stor matopplevelse. Reinsdyrfileten vi bestilte var helt superb, og det samme var tilbehøret. Det eneste problemet var at retten var så liten, noe vi oppdaget allerede da vi så menyen. Kelneren tilbød oss å bestille potetmos i tillegg og det hjalp godt. Etter en lang dag på tur har man virkelig behov for mat som både smaker godt og som metter.

Dato for besøk: august 2020
Takk, AnaDeNoruega

Anmeldt 3. mars 2020 via mobile enheter

Bodde på hotellet så første kvelden spiste vi her. Satte i sammen mange småretter og det smakte helt nydelig. Spiste rein og uansvarlige. Nydelig dessert og små kakebiter

Dato for besøk: mars 2020
Takk, bentejnf
Anmeldt 15. februar 2020

Valgte å spise middag her siste kvelden under vårt opphold. En spennende meny, hyggelig betjening og nydelig mat.
Et flott sted med nydelig atmosfære.
Vi koste oss og kommer tilbake ved neste besøk.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, May L
HurtigrutenSvalbard, Marketing på Restaurant Nansen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. februar 2020

Kjære May,

Tusen takk før så flott tilbakemelding! Vi gleder oss att dere koste er så hos oss og håper på snarlig gjensyn!

Hilsninger
Gustaf Front office

Anmeldt 11. oktober 2019 via mobile enheter

Lunsj etter lang reise. Vi suger inn inntrykkene av Svalbard. Fantastisk start,utrolig natur. Hyggelig betjening, å menyen virker fristende på sultende gjester. Vi ser oppslaget om lunsj når vi sjekker inn på hotellet. Kr 129,- for lunsj er ikke noe å si på. Chicken satay, steam buns, spring rolls. Steam buns noe søte, manglet noe sting, men meget gode. Salaten frisk, passer godt med syltet løk. Chicken satay meget god.
Spring rolls, massen inni ble noe for bløt/creamy. Manglet rene smaker og crisp.
Service meget bra, toldmodig og fikset det meste.
Meget bra start på reisen.

Dato for besøk: oktober 2019
Takk, trondag
HurtigrutenSvalbard, Front office på Restaurant Nansen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. oktober 2019

Kjære Trondag,

Tusen takk før dina ord och feedback! Så fint att dere kunde njuta av en god lunch sammen efter en lang reise! All feedback hjelper oss att bli ennu bedre før framtiden! Velkomne åter, kanskefør en mysig middag neste gang?

Hilsninger
Gustaf Front office

Anmeldt 20. mars 2019 via mobile enheter

Nyåpnet sted som leverer både på matsiden og atmosfære. Asiatiske retter med lokal vri. Gode smaker og lekkert presentert. Forrettene var nydelige med røkte reker som en klar favoritt. Som hovedrett har de et utvalg dumplings som er fylt med lokale norske råvarer. Gode sauser og morsom servering i bambussteamere. Lokalene er hyggelige, med en fantastisk utsikt over fjellene rundt Longyearbyen.Bordene er plassert sånn at alle får nyte den flotte utsikten.Anbefales

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Per F
HurtigrutenSvalbard, Reception på Restaurant Nansen, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2019

Hei Per! Tusind tak for sådan en fin andmeldselse! Vi er rigtig glade for at du havde en dejlig restaurant oplevelse hos os og vi glæder os til at få dig på besøg igen.

Hav en rigtig fin dag fremover!

Venligst,

Kristina S.

Reisende som så på Restaurant Nansen, så også på

Longyearbyen, Spitsbergen

Har du vært i Restaurant Nansen? Del dine erfaringer!