Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 318
Hotels.comUSD 287
PricelineUSD 318
CheapTicketsUSD 287
eDreamsUSD 318
Agoda.comUSD 319
Se alle 14 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (560)
Filtrer anmeldelser
560 resultater
Vurdering fra reisende
325
189
38
5
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
325
189
38
5
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2227 av 560 anmeldelser
Anmeldt 12. juni 2018 via mobile enheter

Flott plass med meget flotte og velstelte rom .
Fikk og god hjelp fra betjening angående turer og ting til å finne på.
For tur til Pyramiden så ordnet vi oss selv med direkte kontakt med båtselskapet .
Takk for et flott opphold

Dato for oppholdet: mai 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, frodeu269
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aina M, Front Office Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 20. juni 2018

Kjære Frode U,

Vi takker så mye for din tilbakemelding etter oppholdet deres hos oss. Det gleder oss stort å høre at dere var fornøyd med servicen, hotellet og betjeningen på vårt hotell!

Om dere noen gang skal tilbake hit, så håper vi å se dere igjen!

Ha en fin sommer.

Beste hilsninger fra Svalbard Hotell.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 19. mars 2018 via mobile enheter

Jeg og min kone la vår bryllupsreise til Svalbard og valgte da Svalbard Hotell. Det angrer vi ikke på: Rommene bra, resepsjon/bar-området var lunt og trivelig, personalet var utrolig imøtekommende og hjelpsomme. Til og med de som vasket var smørblide hele tiden. Desverre fikk vi kun testet ut frokosten, som for øvrig var bra.

Alt i alt en meget positiv opplevelse av Svalbard Hotell og deres ansatte, vi kommer gjerne tilbake.

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, clarsosschaal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aina M, Front Office Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. mars 2018

Kjære clarsosschaal,

Så hyggelig å høre at dere valgte å feire bryllupsreisen deres hos oss, and selvsagt at dere er fornøyde med valget. Det er alltid fint å høre tilbake fra gjester, og ekstra godt å høre at servicen vi ønsker å tilby til våre gjester blir satt så stor pris på.
Om dere noen gang skal tilbake til Svalbard, så er dere selvsagt velkomne tilbake til oss.

Solfylte hilsninger,
Svalbard Hotell.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. februar 2018 via mobile enheter

4 netter i god seng var perfekt når dagene er fylt med utflukter. Personalet ga god service både med smil og oppmerksomhet rett meg. Jeg opplevde de hadde full oversikt over hva som skjer på Svalbard. Det veldig rene rom, til og med på plasser andre hotell ikke klarer å holde rent.
TV med de nødvendige kanaler. Det var ikke minibar på rommet jeg hadde, noe jeg aldri rakk å savne.
På rommet var det: Tannbørster, tannkrem, Barberhøvel, håndsåpe, shampo/dusjsåpe og til låns en hårføner.
Frokost var typisk hotell frokost, det ene minus jeg har er at kommer du på slutten er eplejuicen og appelsinjuice i romtemperatur og eggene kalde. Hadde nok fått kald om jeg spurte, for det er en slik service det gis her.
Anbefaler hotellet om en liker det lille ekstra og trenger god seng. Ja det koster, men noen ganger fortjener en der bare.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, rikkesim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aina M, Front Office Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2018

Hei Rikkesim,

Så hyggelig at du har tatt deg tiden til å skrive en så fin tilbakemeldelese etter oppholdet ditt hos oss. Vi setter stor pris på høre tilbake fra gjester, og det gjør oss veldig glade å høre at du er fornøyd med service, og hotellet i seg selv. Jeg skal bringe dette videre til de forskjellige avdelingene så vi kan forsøke å forbedre oss på nevnte punkter.

Håper å kunne ha deg som vår gjest igjen ved en senere anledning om du befinner deg på Svalbard igjen.

Med vennlig hilsen.
Betjeningen på Svalbard Hotell | Polfareren.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. februar 2018 via mobile enheter

Det beste hotellet i Longyearbyen! Med en sentral beliggenhet i enden av gågata. Fantastisk utsikt fra rommet. Du blir møtt av en varm og lunt lobby med en stor peis, stor god sofa å krølle seg opp i. Nyte roen og atmosfæren av luksus.
Nydelig mat i restaurant Polfareren.
Rommene er store og romslige med nydelig senger. Rent og fint bad. Kan anbefales på det varmeste!

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste på forretningsreise
Takk, Gluten0208
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aina M, Front Office Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. mars 2018

Hei Gluten0208,

Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding etter ditt opphold. Det er koselig å høre at dere er fornøyde, og at dere ønsker å anbefale oss videre. Vi setter stor pris på å høre tilbake fra dere, og det gjør oss veldig glade at dere hadde ett fint eventyr på Svalbard, og at vi kunne bidra til å gjøre dette bedre.

Med vennlig hilsen,
Betjeningen på Svalbard Hotell | Polfareren.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. februar 2018

Topp sted å bo for noen netter i Longyearbyen. Rimelige priser sammenliknet med mye annet. Relativt nytt hotell, enkel standard, men alt du trenger. Sentralt beliggende, i den grad man kan si at noe IKKE er sentralt på dette lille stedet. Hyggelig betjening og god frokost. Kommer garantert tilbake!

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, Arve70
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Aina M, Front Office Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. februar 2018

Hei Arve70,

Tusen takk for at du har tatt deg tid til å skrive en tilbakemeldelese etter ditt opphold hos oss. Vi er veldig glade for at du er fornøyd med hotellet, og den servicen vi tilbyr.

Om du kommer tilbake, så er du alltid velkommen hos oss.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser