Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Booking.comUSD 326
Hotels.comUSD 294
TripadvisorUSD 294
eDreamsUSD 326
PricelineUSD 326
TravelocityUSD 294
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (560)
Filtrer anmeldelser
560 resultater
Vurdering fra reisende
325
189
38
5
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
325
189
38
5
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 560 anmeldelser
Anmeldt 27. juli 2020

Vi bodde i et av aneksene til dette hotellet, rommet var rent og pent og hadde god utsikt. Frokosten var veldig bra om du var der tidlig (mellom 07.00-08.00) når vi åt frokost i 9- tiden var nesten alt slutt. Beliggenheten er perfekt øverst i gågata. Personalet på hotellet var kjempe hyggelige og hjelpsomme! Anbefales!

Romtips: Bo i hovedbyggningen på vinteren
Dato for oppholdet: juli 2020
    • Verdi
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 464katarinab
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svalbard Hotell, General Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei 464katarinab,


Takk for at dere tatt tid å sende en tilbakemelding, vi setter stort pris på våre gjester sin input for å forbedre oss i framtiden.
Vi er glade at dere fant servicen opp til deres standard og at dere likte hotellet.

Takk for at du sier ifra om deres frokostopplevelse, vi skall se over rutinene for frokostbuffeen.

Håper dere får en fin uke å en fin sommer.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Enkle og fine rom, gjestfrie personalet og god frokost! Vil anbefale de som skal til Svalbard å delta på ulike aktiviteter for å få med seg mest mulig av de utrolig kule omgivelsene der oppe. Hotellrommet innholdt det man trenger for er opphold.

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste som et par
Takk, A2601EXlindal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svalbard Hotell, General Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei A2601EXlindal

Takk for at du tatt tid å sende en tilbakemelding til oss, det setter vi pris på.
Vi er også glade over at dere hadde et fint opphold hos oss å håper at dere får sjansen å komme tilbake til oss en annen gang.

Ha en nydelig sommer!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Polfareren er et supert hotell med hyggelig personale! Det ligger sentralt og du har gang avstand til alt. Hotellet er super fint og deilige senger! Det eneste som var litt dumt var at man må spise frokost rundt 7 (eller tidligere), for å få et godt utvalg. De fyller nesten ikke på brød, så det er ingenting igjen hvis man liker å sove lenge. For min smak var det litt lite utvalg i forhold til maten, men det er bare etter mine preferanser!
Alt i alt et kjempe bra og koselig hotell!

Dato for oppholdet: juli 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Emmadrabol
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Svalbard Hotell, General Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Emmadrabol,

Takk for at dere tatt tid å sende en tilbakemelding, det setter vi stort pris på.
Vi er glade at dere fant servicen opp til deres standard og at dere likte hotellet.

Takk for at du sier ifra om deres frokostopplevelse, vi kommer til å framføre informasjonen til frokostavdelingen.

Vi håper at dere får sjansen å komme tilbake en annen gang.

Ha en fin uke!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 31. oktober 2019

Hotellet ligger perfekt i Longyearbyen. Her er det kort avstand til alt det byen har å by på av spisesteder og butikker.
Ble møtt av hyggelig betjening i en veldig hyggelig lobby med fyr på peisen. Rommet var veldig rent og pent. God frokost med godt utvalg, til og med varme vafler.
På utsiden var det en kjempekoselig lavo til gjestenes bruk.

Dato for oppholdet: mai 2019
    • Sted
    • Rom
    • Service
3  Takk, Heidi S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svalbardhotell, Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2019

Kjære Heidi,
Tusen hjertelig takk for at du har tatt deg tiden til å gi oss en så flott tilbakemelding. Vi er glad du har hatt et så fint opphold, og at du har trivdes så godt. Alt fra plassering, til mat, til rommet. Vi håper å se deg igjen neste gang du befinner deg i Longyearbyen. Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
Svalbard Hotell Polfareren

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. september 2019 via mobile enheter

Svalbard Hotell Polfareren er et meget bra hotell beliggende midt i hjertet av Longyearbyen. Restaurant Polfareren er også et meget godt alternativ. Jeg fikk servert nydelig fersk Svalbard torsk med deilig tilbehør. Og så byr de selvfølgelig på verdens beste øl fra Svalbard Bryggeri hvor hele 16% av vanninnholdet er smeltet brevann fra flere tusen år gamle isbreer.
Anbefales!

Dato for oppholdet: september 2019
Reisetype: Reiste alene
1  Takk, frodet192
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svalbardhotell, Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. oktober 2019

Kjære Frodet192,
Tusen hjertelig takk for at du har tatt deg tid til å skrive en fantastisk tilbakemelding. Vi er veldig glad for at du har hatt et så fint opphold. Veldig koselig at du prøvde ut vår restaurant, som vi er så stolte av, samt at den falt i smak. Vi håper å se deg igjen ved en senere anledning.

Med vennlig hilsen,
Svalbard Hotell Polfareren

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser