Elisabeth
Norge
4,0 av 5 boblerAnmeldt 9. aug. 2020
4,0 av 5 boblerRom
4,0 av 5 boblerSovekvalitet
Svalbard Hotell, General ManagerSvalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 10. aug. 2020
Hei ELIAMSS,

Takk for at dere tatt tid å sende en tilbakemelding til oss.
Vi er glade at dere hadde et fint opphold å at dere følte at servicen var opp til deres standard.

Når dere tar turen norr ut neste gang så vet dere vart vi finns.

Ha en nydelig uke!
0.2 km fra Svalbard Hotell Polfareren
Livingroom

Photo: Terje Bjørnsen
    0.1 km fra Svalbard Hotell Polfareren
    Hotel from the hill above
    • Lol.travel
    2.0 km fra Svalbard Hotell Polfareren
    Se flere hoteller i Longyearbyen
    Anmeldt 28. juli 2020

Fint rom med sofa, bord, to senger (som bestilt), fin utsikt over Longyearbyen, og badekar. God kontroll på hvem som var i spisesalen når, og antibac over alt (2020). Rent og pent. Og nært absolutt alt i Longyearbyen. Trivelige folk.
    Bodde i hovedbygget, ellers må man gå over gaten for frokost.

Romtips: Delux-rom for sofa.
    Takk, Alven1985
    Svalbard Hotell, General Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. august 2020

Hei Alven1985,

Takk for at dere tatt tid å sende en tilbakemelding til oss å vi er veldig glade at dere hadde et så fin opplevelse hos oss.
    Vi er også glade at dere følte er trygge med de tiltak som blitt gjort på hotellet i og med Covid-19.

Vi på Svalbard Hotell ønsker dere en fortsatt fin sommer så håper vi at vi får se dere i framtiden.

Anmeldt 27. juli 2020

Vi bodde i et av aneksene til dette hotellet, rommet var rent og pent og hadde god utsikt. Frokosten var veldig bra om du var der tidlig (mellom 07.00-08.00) når vi åt frokost i 9- tiden var nesten alt slutt. Beliggenheten er perfekt øverst i gågata. Personalet på hotellet var kjempe hyggelige og hjelpsomme! Anbefales!

Romtips: Bo i hovedbyggningen på vinteren
    1  Takk, 464katarinab

Hei 464katarinab,

Takk for at dere tatt tid å sende en tilbakemelding, vi setter stort pris på våre gjester sin input for å forbedre oss i framtiden.
    Vi er glade at dere fant servicen opp til deres standard og at dere likte hotellet.

Takk for at du sier ifra om deres frokostopplevelse, vi skall se over rutinene for frokostbuffeen.

Håper dere får en fin uke å en fin sommer.

Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Enkle og fine rom, gjestfrie personalet og god frokost! Vil anbefale de som skal til Svalbard å delta på ulike aktiviteter for å få med seg mest mulig av de utrolig kule omgivelsene der oppe. Hotellrommet innholdt det man trenger for er opphold.

Takk, A2601EXlindal

Hei A2601EXlindal

Takk for at du tatt tid å sende en tilbakemelding til oss, det setter vi pris på.
    Vi er også glade over at dere hadde et fint opphold hos oss å håper at dere får sjansen å komme tilbake til oss en annen gang.

Ha en nydelig sommer!

Anmeldt 24. juli 2020 via mobile enheter

Polfareren er et supert hotell med hyggelig personale! Det ligger sentralt og du har gang avstand til alt. Hotellet er super fint og deilige senger! Det eneste som var litt dumt var at man må spise frokost rundt 7 (eller tidligere), for å få et godt utvalg. De fyller nesten ikke på brød, så det er ingenting igjen hvis man liker å sove lenge. For min smak var det litt lite utvalg i forhold til maten, men det er bare etter mine preferanser!
    Alt i alt et kjempe bra og koselig hotell!

2  Takk, Emmadrabol

Hei Emmadrabol,

Takk for at dere tatt tid å sende en tilbakemelding, det setter vi stort pris på.

Takk for at du sier ifra om deres frokostopplevelse, vi kommer til å framføre informasjonen til frokostavdelingen.

Vi håper at dere får sjansen å komme tilbake en annen gang.

Ha en fin uke!

Anmeldt 31. oktober 2019

Hotellet ligger perfekt i Longyearbyen. Her er det kort avstand til alt det byen har å by på av spisesteder og butikker.
    Ble møtt av hyggelig betjening i en veldig hyggelig lobby med fyr på peisen. Rommet var veldig rent og pent. God frokost med godt utvalg, til og med varme vafler.
    På utsiden var det en kjempekoselig lavo til gjestenes bruk.

Dato for oppholdet: mai 2019
    3  Takk, Heidi S
    svalbardhotell, Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. november 2019

Kjære Heidi,
    Tusen hjertelig takk for at du har tatt deg tiden til å gi oss en så flott tilbakemelding. Vi er glad du har hatt et så fint opphold, og at du har trivdes så godt. Alt fra plassering, til mat, til rommet. Vi håper å se deg igjen neste gang du befinner deg i Longyearbyen. Hjertelig velkommen tilbake!

Med vennlig hilsen,
    Svalbard Hotell Polfareren