Einar Rune S
Måløy, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 5. mars 2024
Dato for oppholdet: mars 2024
Svalbard Hotell, General ManagerSvalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. apr. 2024
Hei einarrunes,

Takk for at du deler med oss hvordan ditt opphold på Svalbard Hotell Polfareren var.

Vi blir glade av å lese at dere hadde et så flott opphold og at vi levde opp til deres standard.

Varmt velkomne tilbake til oss i fremtiden!

0.2 km fra Svalbard Hotell Polfareren
Hotel from the hill above
0.6 km fra Svalbard Hotell Polfareren

Go to your Happy Price
      0.2 km fra Svalbard Hotell Polfareren
      Se flere hoteller i Longyearbyen
      Anmeldt 21. februar 2024

Veldig trivelig hotell, Meget bra rom, gode senger rent og pent. Hyggelig betjening, koselig med peis i foajeen. God frokost med bra utvalg av pålegg, varme retter og frisk frukt. Enkelt å komme ser rundt i Longyearbyen og flybussen stoppet rett utenfor. Anbefales på det varmeste. Ta også en tur innom Polfareren Resturant, god mat til en grei pris.

Dato for oppholdet: februar 2024
      Takk, Svein Inge J
      Svalbard Hotell, General Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. februar 2024

Hei Sveiningej2014,

Takk for at du tatt tid å skrive en tilbakemelding, det setter vi pris på.

Vi er glade at dere hadde et flott opphold hos oss og at dere hadde anbefalt oss til andre!

Håper dere tar turen igjen i fremtiden og at vi får sjansen at ha dere som gjester igjen.

Anmeldt 10. februar 2024

Godt hotell som er sentralt plassert i gågata. Bra rom, god frokost og hyggelig personale. Fyr i peisen og en god kopp kaffe etter frokost var en fin start på dagen. Kan anbefale gåturer i nærområdet. Da er det nyttig med brodder.
      Bonus at vi fikk oppleve Nordlys.
      Flybuss stopper rett utenfor hotellet.

Dato for oppholdet: februar 2024
      Takk, F5690FJelisabethf

God dag F5690FJelisabethhf,

Takk for at dere tatt tid for å skrive en tilbakemelding, vi setter pris på feedback fra våre gjester.

Vi blir glade av å lese at dere hatt et flott opphold hos oss og at dere fikk sett Nordlys.

Hvis dere tar turen tilbake er dere varmt velkomne tilbake til oss!

Ha en fin helg.

Anmeldt 25. januar 2024 via mobile enheter

Veldig behjelpelige. Servicen, soverommene, frokosten, vårt første tur til Svalbard men kanskje ikke siste heller men en annen årstid neste gang vi planlegger turen. Synes at det var litt slitsomt med så mye kontroll og måtte ut av flyet og sjekke inn på nytt ve Tromsø

Dato for oppholdet: januar 2024
      Takk, Havva74
      Svalbard Hotell, General Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. februar 2024

God dag Havva74,

Takk for at dere tatt tid at skrive en tilbakemelding om oppholdet hos oss på Svalbard Hotell Polfareren.

Vi blir veldig glade over at lese om deres opplevelse og håper dere tar turen opp igjen.

Anmeldt 27. november 2023

Vi har bodd på Svalbard Hotell/Lodgen ved alle de besøkene vi har hatt til Longyearbyen. Det har tilsammen blitt over 50 turer. Ypperlige leiligheter. Store rom, massevis av senger, godt og varmt, rent og med alle de fasilitetene mann trenger for å være i byen noen dager. Tom 2 bad/toalettrom. Kommer tilbake og anbefaler både hotellet og Lodgen/leilighetenepå det sterkeste. Men ligg unna leiligheten rett over pubben/ Svalbard pub. Her er det ikke fred å få, i alle fall ikke på fredag/lørdager...😅😅

Dato for oppholdet: november 2023
      Takk, Bjørnar G
      Svalbard Hotell, General Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 10. januar 2024

God dag bj_rnarg2021,

Takk for at dere tatt tid å skrive en tilbakemelding fra oppholdet hos oss Svabard Hotell.

Vi er glade at dere hadde et flott opphold hos i en av våre leiligheter!
      At høre at dere kommer tilbake og anbefaler oss "på det starkaste" er noe vi blir veldig glade å lese.

Vi håper at få treffe dere igjen!

Anmeldt 21. november 2023

Hotellet ligger sentralt midt i Longyearbyen.med kort vei til alt, og et flott utgangspunkt for turer og andre opplevelser. Hyggelig betjening og lun atmosfære. Rommene har fin størrelse og behagelige senger.

Dato for oppholdet: november 2023
      Reisetype: Reiste alene
      Takk, steinidars2022
      Svalbard Hotell, General Manager på Svalbard Hotell Polfareren, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. november 2023

God dag steinidars2022,

Takk for at dere tatt tid for skrive en tilbakemelding.
      Vi er veldig glade for at dere hadde et flott opphold og at dere fann betjeningen hyggelig.

Vi håper at få sjansen at se dere igjen i fremtiden.