Siljea97
Dato for oppholdet: juni 2018
Hurtigruten S, ManagerCoal Miners' Cabins, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 25. juni 2018
Hei Silje,

Så hyggelig å høre at du likte ditt opphold hos oss.
Opplevelsene er høydepunktet på Svalbard, så da er nok det rette valget å være ute så mye som mulig.
Hjertelig velkommen til oss ved neste besøk, det ser vi frem til

• Official Site
  • Lol.travel
0.2 km fra Coal Miners' Cabins
Se flere hoteller i Longyearbyen
Anmeldt 25. mars 2018 via mobile enheter

Meget hyggelig og behjelpsom betjening, fine rom. Betjeningen var noe overarbeidet. Burde hatt flere. Frokosten var noe laber, men maten de serverte fra 12.00-22.00 var av ypperste klasse. OK beliggenhet til longyearbyen «sentrum»

Takk, 364kristianb
Hurtigruten S, Front Office Manager på Coal Miners' Cabins, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mai 2018

Hei,

Tkak for hyggelig tilbakemelding!
Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en annen anledning.

Anmeldt 12. mars 2018 via mobile enheter

Her bor du i enkel standard, rommene har grei størrelse. Dusj og toalett er felles, men det er en vask på hvert rom. Det manglet varmt vann i vasken på rommet og det trekker ned. Felles dusjen og toalett kunne godt vært oppgradert litt. Virket slitt og ufresht. Ellers ikke noe problem med å dele toalett, da det aldri var kø.
Mye historie rundt byggene man bor i. Kan virke som eierne hviler litt for mye på historien og ikke vil oppgradere der det trengs.
Restaurant er midt på treet, veldig lite å velge mellom på menyen om man er en større gruppe, og det tar lang tid å få servering.

Takk, andrevondrei
Hurtigruten S, Resepsjon på Coal Miners' Cabins, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. juni 2018

Hej!
Tusen takk for tillbakamelding,
Vi uppskattar all feedback och jobbar stændigt med att ge bæsta møjliga upplevelsen før varje gæst.
Coal Miners’ Cabins er stedet for deg som vil få den ekte opplevelsen av gruvelivet på Svalbard och har kvar mye av historian i brakkena :)

Vælkommen igjen vid ett annat tillfælle!

Med vænlig hælsning
Sanna

Anmeldt 10. mars 2018 via mobile enheter

Jeg var med en gruppe gjester(11stk) som hadde booket sitt bord 2mnd i forveien. Og så sitter vi der.. Med et plutselig menyvalg på tre forskjellige burgere.. Og etter bestillingen er gitt så sitter vi over EN OG EN HALV time, før vi får servert noe stusselige greier som ikke er spiselig en gang! Hva har skjedd med denne plassen...

2  Takk, Erlendoeian

Hei Erlend,

Takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding!

Vi beklager at dere har hatt denne opplevelsen, og lover at dette er et engangstilfelle.
Om dere kommer til Svalbard igjen, ta gjerne kontakt med oss på cmc@hurtigrutensvalbard.com - så kan vi invitere dere tilbake for et måltid.

Anmeldt 22. februar 2018

Dette er ikke et hotel som vi tenker om hotel. Her er det enkle rom med to senger, skap og vindu, men også hjemmekoselig. Du deler toalett og bad med andre gjester i samme etasje, noe som fungerer overraskende bra. Vi spiste middag der én dag. Spare Ribs virket som de hadde hvert fryst over lengere periode og tint opp igjen flere ganger, de var tørre og kjipe.
Hamburgeren der i mot var veldig god med spennende brød til. Litt minus at det kun er hamburger og ikke noe tilbehør ved siden.

Frokosten var vanlig med brød, diverse pålegg, yoghurt og korn!

De ansatte er veldig hyggelige og hjelpsom, alltid et smil på lur.

Er du ute etter et rimelig men godt overnattingsalternativ kan Coal Miners´ Cabins anbefales.

Dato for oppholdet: februar 2018
1  Takk, Bjorn1985
Hurtigruten S, Manager på Coal Miners' Cabins, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. mars 2018

Hei Bjørn,

Takk for at du tok deg tid til å komme med en tilbakemelding, det setter vi pris på.
Beklager så mye at spareribsen ikke oppfylle forventningene. Slik skal det ikke være, og vi tar dette videre med kjøkkenet vårt.

Vi takker for anbefalingen, og ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved en senere anledning!

Anmeldt 8. november 2017 via mobile enheter

Veldig godt fornøyd med å bo her de tre nettene vi var på Svalbard. Likte godt at det er historie i veggene og personalet var alltid hyggelig og serviceminded. Ligger et lite stykke fra sentrum, men det var ikke noe problem. Ble alltid hentet til utfluktene og tok ikke så lange tiden å gå bed til sentrum. Rommene har ikke eget toalett og bad, men da vi var der gikk det knirkefritt. Eget kjøkken med mulighet for å lage egen mat om ønskelig.

Dato for oppholdet: november 2017
Takk, agravdal
Hurtigruten S, Receptionist på Coal Miners' Cabins, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2017

Hej,

Tack för att du tog dig tiden att ge oss så fin feedback. Så otroligt hyggeligt att höra att ni njöt av er vistelse här! Vi håller med er helt. Coal Miners' Cabins har en väldigt intressant historia vilket också gör det så charmigt.

Vi hoppas att ni kommer att hälsar på oss igen. Kanske under snöscootersäsongen?

Vänliga hälsningar,
Josefina