Vi var en familie på fire (par med voksne barn) på tur i litt ruskevær som bare var forfriskende... les mer
Flott fottur til isgrotte på Larsbreen i nydelig vær. Anbefales! Kunnskapsrik guide som tok hensyn... les mer
Tusen takk for flott tur, og takk til guiden Mirco som hadde mange års erfaring og mye kunnskap, for en super opplevelse tross noe tåke og dårlig sikt på ️.
Vi var med på en tur opp til Hiortfjellet hvor vi først padlet i kajakk. For min del var det første gang jeg var ute i en kajakk men jeg følte meg hele tiden veldig trygg. Guidene tok ansvaret på alvor og passet hele tiden på sikkerheten. De var også flinke til å følge gruppens tempo og snakket og viste mye om Svalbard underveis! Veldig gøy!
Alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger til oss i Svalbard Wildlife Expeditions!
Sammen med vår dyktige guide, Nicklas, gikk ferden til Trollsteinen i strålende vær - nesten skyfri himmel og vindstille. Nicklas loset oss til topps, serverte lunsj med den fineste utsikt på toppen og ga oss perfekt nedfart - en tur vi aldri vil glemme! Alle som liker en god fjelltur bør ta seg til topps, vi møtte også mange til fots, selv om nedfarten er langt morsommere med ski på beina.
Vi gikk med guide på Platåfjellet og var veldig fornøyd. Vår guide fra Bærum (husker ikke navn) var super hyggelig og kunnskapsrik. Vil anbefale denne turen. Var den beste opplevelsen vi hadde på Svalbard.
En tur som absolutt kan anbefales. Og med danske Christian som guide og hyggelig turfølge ble dette en flott tur.
Vi hadde en flott tur til Sarkofagen sammen med guide Kristian fra Danmark, som snakket norsk som en nordmann. Med liten gruppe med kun tre turister hadde vi en flott tur. Kristian delte sine kunnskaper om Svalbard, og han var en hyggelig fyr å være på tur med! Han knipset gjerne bilder av oss, og hadde med spade og gravde ut flott rasteplass til oss! Uventet mye service!