Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Se gjennom høydepunkter
Platåfjellet

Jeg deltok på kveldstur til Platåfjellet 8 august 2021. Turen ble gjennomført med veldig god... les mer

Anmeldt 9. august 2021
527gryh
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Kajakk på Adventsfjorden

Booket turen 24-timer før gjennomføring på visitsvalbard sin hjemmeside. Fikk bekreftelse på Mail... les mer

Anmeldt 8. juni 2021
aleandrab
,
Oslo, Norge
via mobile enheter
Les alle 278 anmeldelsene
  
Anmeldelser (278)
Filtrer anmeldelser
278 resultater
Vurdering fra reisende
236
27
4
4
7
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
236
27
4
4
7
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
914 av 278 anmeldelser
Anmeldt 29. juli 2020 via mobile enheter

Tusen takk for flott tur, og takk til guiden Mirco som hadde mange års erfaring og mye kunnskap, for en super opplevelse tross noe tåke og dårlig sikt på ☝️.

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, 235kristinek
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. juli 2020 via mobile enheter

Vi var med på en tur opp til Hiortfjellet hvor vi først padlet i kajakk. For min del var det første gang jeg var ute i en kajakk men jeg følte meg hele tiden veldig trygg. Guidene tok ansvaret på alvor og passet hele tiden på sikkerheten. De var også flinke til å følge gruppens tempo og snakket og viste mye om Svalbard underveis! Veldig gøy!

Dato for opplevelse: juli 2020
Takk, A2601EXlindal
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
svalbard_wildlife, Leder  på Svalbard Wildlife Expeditions, svarte på denne anmeldelsenBesvart 27. juli 2020

Alltid hyggelig med gode tilbakemeldinger til oss i Svalbard Wildlife Expeditions!

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2020

Sammen med vår dyktige guide, Nicklas, gikk ferden til Trollsteinen i strålende vær - nesten skyfri himmel og vindstille. Nicklas loset oss til topps, serverte lunsj med den fineste utsikt på toppen og ga oss perfekt nedfart - en tur vi aldri vil glemme! Alle som liker en god fjelltur bør ta seg til topps, vi møtte også mange til fots, selv om nedfarten er langt morsommere med ski på beina.

Dato for opplevelse: mars 2020
Takk, karianneo2020
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. november 2019 via mobile enheter

Vi gikk med guide på Platåfjellet og var veldig fornøyd. Vår guide fra Bærum (husker ikke navn) var super hyggelig og kunnskapsrik. Vil anbefale denne turen. Var den beste opplevelsen vi hadde på Svalbard.

Dato for opplevelse: november 2019
Takk, tesstlinkg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. april 2019 via mobile enheter

En tur som absolutt kan anbefales. Og med danske Christian som guide og hyggelig turfølge ble dette en flott tur.

Dato for opplevelse: april 2019
Takk, oddmundw2019
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser