Se gjennom høydepunkter
Fantastisk tur

Fantastisk tur. Vi var heldig og fikk sett nordlys på turen. Turen i isgrotten var oppnåelig selv... les mer

Anmeldt 24. desember 2024
andrineo2018
Norge
En gledelig turopplevelse

God stemning! Hyggelig guide og fantastisk utsikt! Solbærtoddy på toppen var midt i blinken! Tur... les mer

Anmeldt 14. november 2024
Liv Heidi H
Haugesund, Norge
Les alle 627 anmeldelsene

Anmeldt 23. januar 2024

Vi var så heldige være de eneste på gåturen til grotten på Larsfjellet og fikk fantastisk Martin som guide. Han var kunnskapsrik og morsom. Han fant den beste veien opp for oss og lot oss bestemme tempo. Vi følte oss trygge og i varetatt hele veien. Anbefaller denne turen til alle. Grottene var helt fantastiske. Dette er en tur vi lever lenge på.

Dato for opplevelse: januar 2024
Takk, Voyager816903
svalbard_wildlife, Manager på Svalbard Wildlife Expeditions, svarte på denne anmeldelsenBesvart 26. januar 2024

Mange takk for den fine tilbakemelding! Vi er glade for å høre at dere hadde en fin tur med Martin. Vi håper det ga mersmak og dere har lyst på å komme tilbake og bli med på flere opplevelser med oss.

Anmeldt 9. august 2021 via mobile enheter

Jeg deltok på kveldstur til Platåfjellet 8 august 2021. Turen ble gjennomført med veldig god kvalitet, oppmerksomhet og service av vår guide Eva. Vi var heldige med været og fikk oppleve vakker utsikt av Longyearbyen badet i sol. Turen anbefales på det varmeste!

Dato for opplevelse: august 2021
Takk, 527gryh
Anmeldt 8. juni 2021 via mobile enheter

Booket turen 24-timer før gjennomføring på visitsvalbard sin hjemmeside. Fikk bekreftelse på Mail asap og ble hentet på slaget som avtalt i bookingen.
Hyggelig guide og fin tur. Passe krevende tur hvis du ikke har skuldre til full dags tur eller har med folk uten kajakk erfaring.
Fint strandhugg med kjeks og varm drikke.
Absolutt ingen problemer med å bruke de igjen til kajakk opplevelser.

Dato for opplevelse: mai 2021
1  Takk, aleandrab
svalbard_wildlife, Guest Relations Manager på Svalbard Wildlife Expeditions, svarte på denne anmeldelsenBesvart 29. juni 2021

Tusen takk for hyggelig og konstruktiv tilbakemelding :-)

Anmeldt 27. mars 2021 via mobile enheter

Nydelig tur, med en utrolig kunnskapsrik guide, Mirko. I spektakulære omgivelser ivaretok han sikkerhet, tilpasset tempoet, fortalte om Svalbards historie og hvordan naturen det hadde utviklet seg. Som en bonus, på vei opp til Trollsteinen, fikk vi omvisning under isbreen.

Dato for opplevelse: mars 2021
Takk, 882trinev
Anmeldt 22. mars 2021

Vi kom en dag forsinket til Svalbard og Mirco ringte oss for å ta oss med opp til Platåfjellet. Vi fikk en fantastisk flott service og guidet tur. Hans serviceinnstilling var helt utrolig. Dagen etterpå var vi med en flink guide til Sarkofagen. Han tok seg god tid og fortalte om livet på Svalbard. Tredje dagen var vi med en tredje guide til Trollsteinen og isgrotte i Larsbreen. Han ivaretok sikkerheten vår på en fantastisk måte. Alle turene vi var med på var spektakulære og flotte. Vi kommer helt sikkert tilbake.

Dato for opplevelse: februar 2021
Takk, Cec-Esp