Fantastisk tur med MS Nordstjernen!! Hyggelig crew og fantastiske guider i flott natur og med... les mer
Flott 4-dagers tur med MS Nordstjernen! Guidene gjorde en strålende jobb. Unge, engasjerte og... les mer
Kjempeflink og engasjert guide som fortalde om Svalbard, både litt historie og om dyrelivet. Nydelig mat og drikke
Hei
Takk for flott tilbakemelding.
Hyggelig å lese at dere hadde en trivelig Villmarksaften på Camp Baretnz.
Mats
Vi hadde en stemningsfull kveld i barentzhus hvor vi fikk servert en fantastisk god Bidos-suppe med valgfri drikke til. Både maten og stemningen var upåklagelig, og vertene/guidene var kjempeflinke. Fikk lære litt on barentz og bakgrunnen for barentzhus, og om Nordlys. Anbefales på det varmeste! 😊
Hei Karina
Tusen takk for en hyggelig tilbakemelding.
Så flott at dere hadde en stemningsfull kveld på vår Nordlys aften i Camp Barentz.
Mats
Guiden vår, Sigvor D. Mala, hentet oss på Funken om formiddagen for å ta oss med på tur, Vi var 6 stykker i alderen 15-76 år. Sigvor tok oss med til Hurtigruten Svalbard sine lokaler. Her fikk vi grundig briefing om turen og kjøring av scooter. Vi fikk utdelt dress, votter, balaclava, gode støvler og hjelm. Alle med sertifikat kan kjøre scooter. Sigvor guidet oss lett avgårde. Stoppet flere ganger underveis og fortalte spennende historier om begivenheter og om livet på Svalbard. Om gruvedrift og dyreliv. Fremme ved Tempelfjorden fikk vi nydelig solbærtoddy og kjeks. Etter å ha nytt utsikten guidet hun oss trygt tilbake til der vi startet. Tusen takk for en kjempeflott tur, Sigvor. Og takk for at du var så tålmodig med oss! Hilsen familien Fremmersvik
Hei Kitty
Tusen takk for fantastisk tilbakemelding.
Så flott å høre at dere hadde en kjempeflott tur med snøscooter til Elveneset.
Jeg skal videreformidle beskjeden deres til Sigvor.
Mats
Været kan ingen gjøre noe med. Ingen Nordlys, men stjerneklar himmel. Men å sitte i beltevognen i 2,5 time, ingen informasjon, bortsett fra når den stoppet i minus 23 grader. Tok bilder og det var greit. Og det ble delt ut solbærtoddy. Så reinsdyr, de samme 2 ganger, så de kjørte i ring slik at tiden gikk. Til en pris av 795 NOK. Overhodet ikke verd den prisen. Ta heller en guidet tur med Svalbard Buss og Taxi og med Viggo som guide. Til halv pris av hva denne turen kostet.
Hei
Takk for din tilbakemelding. Vi setter stor pris på dette, vi har da mulighet til å utvikle oss å bli bedre på det vi gjør.
Vi beklager at du ikke synes denne turen svarte til forventningene dine. Vi skal ta en gjennomgang med våre guider, slik at god og riktig informasjon blir gitt under turen.
Vi håper at resten av oppholdet på Svalbard svarte til deres forventninger.
Mats
Anbefales på det sterkeste , fantastisk opplevelse . Kjempeflink guide og nydelig mat. Nordlyset leverte
Hei
Takk for din hyggelige tilbakemelding.
Så bra at du hadde en god Nordlysaften på Camp Barentz.
Mats
Dette er det riktige reisebyrået for Svalbard tur. Gunn Beate har gjort en topp jobb for oss. Med våre ønsker og hennes forslag ble programmet for oppholdet meget variert og bra for alle aldre. Byrået har de riktige kontaktene og alle guider møtte presis , de var kunnskapsrike og tilpasset turen etter vårt behov. Oppholdet ble avsluttet med festmiddag på Funken Lodge som absolutt kan anbefales for en slik anledning . Takk Gunn Beate og Hurtigruten Svalbard for en fantastisk tur for hele familien!
Hei Baard
Tusen takk for flott tilbakemelding.
Det er hyggelig lesing at dere fikk en fantastisk feiring sammen med deres familie her oppe hos oss. Jeg skal videreformidle beskjeden din til Gunn Beate.