Wow, for en utrolig opplevelse Kapteinens favoritter med MS Bard var! Fra start til slutt var det... les mer
En fantastisk og uforglemmelig tur på MS Nordstjernen! Det var en vanvittig bra logistikk på hele... les mer
Spitsbergen på tvers 27.4 - 1.5 23. fantastisk tur med med de fantastiske guidene Simen og Jonas, men "rookie" Marte skal heller ikke glemmes. Turen startet med skuter til von pos breen en kort etappe oppover breen før første camp. Dag to så bar turen videre oppover, opp i det hvite, ja helt hvit ble det. (Godt med GPS) en relativt kort lunsj før turen videre opp i det hvite og etterhvert så ble det også "frezzing fog" men for noen guider på tross av været holdt de både fokus på jobben, men også humøret i gruppen. Da det var tid for camp ble den raskt satt opp og roen senker seg tidlig i det hvite landskapet. Om morgenen var det noen kontraster å spore og når frokosten var fortært var tåken borte og vi kunne starte dagen med en nedkjøring i stadig bedre vær. Lunsj i sol og nesten vindstille. Middag i sol, vindstille og magiske omgivelser. Bjørnevakt fra kl 04 til 05 i midnattssol og vindstille kam bare beskrives som magisk. Stor var overgangen når en våkner av at det smeller i teltet når vinden treffer. Fra ingen vind til stivkuling på sekundet. Nedrigg av camp blir litt kaotisk, men undere full kontroll av suverene guider, de holder roen selv når et telt revner i vinden. Turen ned i Mohnbukta går ikke som ønsket da vinden gjør som den vil med pulkene, men vi kommer fram takket være god innsats fra guidene(Simen var litt oppgitt en periode grunnet manglende framdrift) vel framme i Mohnbukta er transporten vår tilbake til sivilisasjonen på plass allerede(fantastisk digg siden været ikke var det beste) så var det å få på skuterdress og pakke sleder. Returen mot Longyearbyen starter med at vi kjører langs brefronten før vi kjører opp köningsbegrsbreen, videre til Rabotbreen om jeg ikke husker feil, så videre tilmog senere gjennom sassendalen til Elveneset for en kort stopp før siste etappe til helvetia dalen og Adventdalen før vi ankommer Longyearbyen etter 4 dager som har gitt oss alt av vær Svalbard kan by på med unntak av regn. Stor takk til SIMEN og JONAS (fra Osterøy)for turen, opplevelsen og at de tok oss trykt fram i skiftende vær. Marte (the rookie) måselvsakt ikke glemmes. Til slutt må Kristin som var logistikk ansvarlig og hennes mannskap nevnes. STOR TAKK TIL DERE ALLE.
Hi Sjuve
Takk for din fantastiske tilbakemelding.
Det gleder oss at du hadde en fantastisk "På Tvers" ski ekspedisjon fra kyst til kyst med oss.
Jeg skal videreformidle til Simen, Jonas, Marte, Kristin og resten av logistikk mannskapet.
Ønsker deg en velkommen tilbake til oss en annen gang.
Med vennlig hilsen
Mats
Fantastisk flotte, flinke og inspirerende guider. De tok ansvar for sikkerhet, trivsel og hygge på beste måte med høy kompetanse!
Hei Elisabetm2020
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen.
Vi er veldig glad for at dere hadde en flott På Tvers ski ekspedisjon med oss.
Mats
Fantastisk snøscootertur til Elveneset 2 påskedag i et vanvittig bra vær☀️. Anbefaler turen selv om man ikke har kjørt scooter før.
Takk til Jonas for en kjempetur😊.
Hei Inspire58484392363
Takk for din anmeldelse.
Veldig hyggelig å lese at du hadde en fantastisk snøscooter tur til Elveneset.
Jeg skal videreformidle beskjeden din til guiden din Jonas.
Med vennlig hilsen
Mats
Vi hadde en super dag med scooter med guide Jonas. Mye kunnskap om området og kan masse fine turer. Startet med som og avsluttet dagen i tett tåke men det føltes trykt hele tiden. Anbefales på det sterkeste. Vi hva heldige som bare var 3 personer på turen.
Hei Thomas
Takk for din anmeldelse.
Flott å lese at dere hadde en super scooter tur med oss. Jeg skal videreformidle beskjeden din til guiden deres Jonas.
Mats
Snøscooter tur til Elveneset med utsikt over Tempelfjorden og Tempelfjellet. Der var ein flott tur, mektige natur og flotte fjell. Fikk og sett ein del reinsdyr.
Hei Marianne
Takk for hyggelig tilnbakemelding.
Vi er glad dere hadde en flott snøscooter tur til Eleveneset.
mats
Fantastisk tur og hyggelig guide, Robert. Han tok oss med på noen ekstra avstikkere, med magisk utsikt. I det fantastiske været som vi fikk utover dagen. Anbefales!!!
Hei Henrik
Takk for tilbakemelding.
Veldig hyggelig å lese at dere hadde en magisk scootertur sammen med guiden vår Robert, jeg skal videreformidle beskjeden til ham.