En uforglemmelig arktisk opplevelse med MS Bard

Wow, for en utrolig opplevelse Kapteinens favoritter med MS Bard var! Fra start til slutt var det... les mer

Anmeldt 19. august 2024
ornulf67
Oslo, Norge
En fantastisk tur fra A til Å 😍

En fantastisk og uforglemmelig tur på MS Nordstjernen! Det var en vanvittig bra logistikk på hele... les mer

Anmeldt 15. juli 2024
marlene b

Anmeldt 15. februar 2024

Tusen takk for ein fantastisk snøscootertur til Tempelfjorden med Folke og Ulrik. Flinke og dyktige guider, som diska opp med både lunsj og historisk innhald!

Dato for opplevelse: februar 2024
1  Takk, gunn hege N
HurtigrutenSvalbard, Leder  på Hurtigruten Svalbard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. mars 2024

Hei Pathfinder

Takk for veldig hyggelig tilbakemelding.
Godt å lese at dere hadde en flott scooter tur til Tempelfjorden sammen med Folke og Ulrik, jeg skal videreformidle beskjeden til dem.

Anmeldt 12. februar 2024

Fantastisk snøscooter tur til Tempelfjorden og Villa Fredheim.
Guiden var kjempeflink..
Virkelig en opplevelse.
Virkelig å anbefale 👌

Dato for opplevelse: februar 2024
1  Takk, Arild H
HurtigrutenSvalbard, Leder  på Hurtigruten Svalbard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. februar 2024

Hei Arlid

Takk for anmeldelsen, det setter vi pris på.
Veldig hyggelig å lese at du hadde en fantastisk snøscooter tur til Tempelfjorden med oss.

Anmeldt 20. januar 2024

Vi tok villmarkssafari på el-scooter in Adventdalen på Svalbard med Jonas som guide. Det var en kjekke og lærerik tur som var passe lang. Kunne selvfølgelig alltid kjørt lenger og mer ut i villmarken, men nå holdt vi varmen hele turen. Reinsdyr så vi også. Selv om vi kjørte et stykke, så så kunne vi alltid se lyset fra byen og gruvene, så det drog kanskje ned villmarksfølelsen noe.

Dato for opplevelse: januar 2024
1  Takk, Pappa_traveller

Hei Pappa_traveller

Takk for din tilbakemelding.
Hyggelig å lese at dere hadde en hyggelig scootertur sammen med Jonas, jeg skal videreformidle beskjeden.

Ved neste besøk vil jeg anbefale og ta en litt lengre tur, da slipper dere unna lyset fra byen og gruvene.

Anmeldt 3. august 2023 via mobile enheter

Fantastisk tur med MS Nordstjernen!! Hyggelig crew og fantastiske guider i flott natur og med spennende dyreliv. Anbefal

Dato for opplevelse: august 2023
Takk, Elisabeth C
HurtigrutenSvalbard, Leder  på Hurtigruten Svalbard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. november 2023

Hei Elisabeth

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Vi er veldig glad for at du hadde en fantastisk tur med ekspedisjons skipet vårt MS Nordstjernen.

Med vennlig hilsen

Anmeldt 23. juli 2023 via mobile enheter

Flott 4-dagers tur med MS Nordstjernen! Guidene gjorde en strålende jobb. Unge, engasjerte og kompetente. Bra mat og god service ift lugarer og bespisning. Vi var 3 i følget - alle var superfornøyd.

Dato for opplevelse: juli 2023
Takk, andr_lG4093AF
HurtigrutenSvalbard, Leder  på Hurtigruten Svalbard, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. september 2023

Hei Andre

Tusen takk for veldig hyggelig tilbakemelding.

Vi er veldig glad for at du og ditt følge hadde en super tur med ekspedisjons skipet vårt MS Nordstjernen.
Jeg skal videreformidle beskjeden din til teamet ombord.

Med vennlig hilsen